4 ani

Toata lumea a mers sau va merge luna aceasta la petrecerile organizate de firmele in care lucreaza sau cu care colaboreaza. Eu nu mai am companie, nu mai am colegi, nu unii pe care sa-i vad zilnic sau macar o data la cateva zile. Exista, in schimb, un fel de corporatie, care e aceeasi de vreo 4 ani, mai mult sau mai putin in aceeasi formula. Aceasta corporatie se numeste TM99Blog si e comunitatea bloggerilor timisoreni care azi serbeaza patru ani de intalniri.

Eu n-am fost de la inceput, pentru ca acum patru ani nici macar nu aveam blog. In decembrie 2007 eram doar cititoare de bloguri, unele dintre ele fiind chiar ale celor care au pus bazele TM99 si care vor fi si azi la intalnire: Dan, Ovi si Richie. Primul meu blogmeet timisorean a fost in august 2008 si de atunci am incercat sa merg la cat mai multe, putine fiind cele pe care le-am ratat din cauza ca nu sunt in oras sau de prea multa oboseala.

In patru ani s-au format prietenii si animozitati, exact ca intr-o familie mare care se intampla sa si lucreze impreuna. Unii dintre cei mai buni prieteni si colaboratori sunt de aici, din marea gasca a bloggerilor timisoreni. Andreea, de exemplu, n-a ratat nicio aniversare de-a mea, de trei ani, cu Cristina lucrez de vreo 2 ani si tot asa. Am facut atatea lucruri impreuna, ca mi-ar fi greu sa le enumar pe toate.

In patru ani s-au intamplat multe, bune si rele deopotriva. Cu ei am crescut ca blogger si doar ei m-au cunoscut asa cum sunt, in cele 30 si ceva de intalniri la care am participat. Am fost si suparata si vesela si melancolica si indragostita si rautacioasa si nervoasa si calma si zambitoare. Le multumesc pentru tot si sper sa reusesc sa le dau inapoi macar putin din ce mi-au dat ei, toti, mie.

La multi ani, bloggeri timisoreni!


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *