Vama @ Fratelli

A inceput sezonul de toamna-iarna prin crashmele timisorene. Cluburile se intrec, care mai de care, in a aduce tot felul de artisti, pentru a suplimenta oferta de pitzi+alcool, 2 in 1. Fratelli i-a adus vineri pe Vama (cu stea in frunte – Tudor Chirila) ca sa ne incante auzul.

Inainte sa va povestesc despre cum a fost concertul, sa va spun cum am regasit Fratelli, dupa vara cu Terazza. Eh, la fel. Oamenii stau la aceleasi mese, barmanii nu s-au schimbat (nici macar locurile din care servesc), pana si cei care stateau la bar – in frunte cu mine) stau in aceleasi locuri pe care parca au pus un “rezervat” invizibil. Semn ca toti cei care sunt clienti Fratelli, vor ramane clienti Fratelli, iar asta e un plus pentru club, ca stiu cum sa-si tina clientela.

Singurul minus, pe care o sa-l dau intotdeauna clubului, e ora la care incep concertele. Adica ok, vrei sa-ti tii clientii inainte de concert, sa mai consume o bautura, sa mai socializeze, sa se mai plimbe prin club, la agatat. Da’ plm, n mai zi ca incepi concerul la ora 23 si tu sa-l incepi la 1 sau la 2 noaptea. Fii cinstit cu mine, ca si client si spune-mi ca faci un party la care ai invitat pe cineva sa cante si nu-mi mai spune la cat incep aia spectacolul. Nu-i frumos.

Despre Vama? Nici nu stiu cu ce sa incep. Ca Tudor Chirila o fost beat sau fumat? Ok, era o petrecere facuta de Jack Daniel’s, deci e normal sa fii usor ametit. Dar nu-mi jigni auzul cu niste injuraturi pe care nu le astept la un concert. Io stiu, Tudor e si el om, doar ca asa ceva nu se spune pe scena.

Au cantat prost si putin. La concertul precedent, tot in Fratelli tinut, au cantat ceva mai bine de doua ore, cu piese vechi si noi. Nu-s io cel mai mare fan al lui Chirila, dar stiu a apreciez un show live bine facut. De data asta, n-a fost cazul. Desi sonorizarea a fost foarte faina (felicitari pentru asta), n-a prea putut sa mascheze lipsa de chef a solistului, chestie care s-a simtit, ca oamenii au inceput sa plece in mijlocul concertului, cu grimase destul de graitoare pe moaca.

Amu, io ce sa zic. Fratelli nu-i de vina cu nimic ca Vama nu si-a facut treaba. Din contra, sunt convinsa ca o sa incerce sa-si ia revansa cu vreo trupa de aia misto, adusa de dincolo, care canta cover-uri. Dar, in numele sfintei vaci, nu mai anuntati concerte la ora 23!!!

PS: n-am auzit niciodata, in vreun concert Vama, piesa asta:


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *