PRbeta – gata de runda 2

Ultimele saptamani au fost dedicate aproape in totalitate organizarii PRbeta, editia a doua. Vorba reclamei, asta visez, asta pictez. Desigur, nu le fac pe toata singura, ci cu Cristina, ca de obicei si lucram impreuna cot la cot sa vedem o a doua editie pusa pe picioare, o sala plina, cu oameni interesati de tot ceea ce au de oferit, ca informatii, specialistii in PR si comunicare pe care ii vom avea cu noi anul acesta. Insa, de anul acesta, eu mai am un ajutor in organizare, pentru ca si Alexandra e foarte implicata. Daca o tinem asa, se pare ca se intrevede o echipa misto pe viitor :)

Incercam sa dam o directie noua acestei conferinte. Sa nu mai vorbim atat despre Social Media, ci despre lucruri concrete din PR-ul romanesc. Avem studii de caz si reprezentanti ai unor companii care vin sa ne dezvaluie cum au reusit ei sa fie creativi in comunicarea online, daca au reusit sa capteze atentia publicului internaut si cum ar vrea sa faca mai multe.

Nu pot sa spun decat ca e de venit la conferinta: pentru informatii, pentru oamenii care vin pana la Timisoara, pentru discutiile din timpul conferintei si cele din pauze, pentru ca avem cu totii de invatat de la niste oameni care fac comunicare de foarte multi ani.

Costul unui bilet este de 190 de lei, iar studentii au 50% reducere. Inscrierile se fac aici, lista de speakeri e aici, iar noi vom fi pe 3 mai la Hotel Timisoara, asteptandu-va cu drag si cu mari emotii. Impreuna cu noi va asteapta si Romtelecom, BCR, Bere Timisoreana, Porsche Timisoara si Farmec, carora le multumim din tot sufletul ca au ales sa ne sprijine cu atata bucurie.

Deci, ne vedem?


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *