Toate drumurile (mingii) pleaca din Timisoara

Fara sport, viata noastra ar fi, in primul rand, mai greoaie, ca am fi cu totii niste obezi. Apoi, sportul e minunat datorita suporterilor. Chiar acum cateva zile am scris despre cum ma simt eu ca suporter al unei echipe de baschet, cu agonia si extazul care vin din asta. Am fost si practicant de sport, ca am facut handbal vreo 5 ani, pana cand a trebuit sa aleg intre scoala si sport. Unde mai pui ca stau si in orasul cu cei mai misto suporteri, orasul lui Poli Timisoara.

Iata de ce sustin din toata inima initiativa Timisoreana de a crea in Romania “Drumul Mingii”, un traseu in care suporterii fotbalului romanesc au ocazia de intalni legendele acestui sport si de a parcurge impreuna cu ei niste kilometri, cu mingea la picior. Balaci, Belodedici, Cartu, Camataru si Bumbescu sunt cei care vor fi alaturi de cei 1000 de participanti, timp de 40 de zile si 2000 de km, cu plecare din Timisoara.

“Drumul Mingii” se opreste la Finala Cupei României, unde unul dintre cei 1000 va fi cel care va da pasa de start alaturi de legende. Astfel, suporterii vor arata unei tari intregi ca isi doresc fairplay, dedicare si pasiune atat pe teren, cat si in tribunele stadioanelor. Iar eu as spune ca suporterii tuturor sporturilor din tara asta isi doresc acelasi lucru.

Ce trebuie sa facem ca sa ajungem printre participanti? Pai e simplu, trebuie sa ne inscriem pe site-ul Fotbal Adevarat si sa urmam pasii:

1. Se creeaza un cont
2. Se completeaza profilul cu datele cerute
3. Se alege tronsonul de participare
4. Mai scriem o motivatie, explicam de ce vrem sa ne alaturam cauzei
5. Ne promovam profilul si strangem puncte.

Mi-ar placea sa fie cat mai multi inscrisi, sa sustinem impreuna sportul romanesc, si asa chinuit de tot felul de interese, si sa ne amintim cum era sa ne jucam cu mingea in fata blocului, indiferent ca ne jucam fotbal, baschet, handbal sau, pur si simplu, “matza”.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *