Weekend de vis

Asta urmeaza la Timisoara. Sa incepem sa numaram, zic.

Vineri seara da Blogu de baut pentru ca lanseaza Smen, un site care. Care nush, ca e teasing. Asa ca ne vedem la Garaj Pink Freud, de pe la 7 seara, asa, ca sa ne incalzim pentru “delegatia de la Bucuresti”.

Care delegatie va ajunge vineri seara, in Mercedesurile aurite, avand in componenta domni si doamne de mare angajament, care presteaza un blogtrip in orasul de pe Bega. Asa ca luati de va inscrieti aici si fiti convingatori, ca workshop-ul e foarte interesant.

Sambata dimineata de la ora 10 ne intalnim la hala Timco pentru pedalarea de primavara. Verde pentru Biciclete isi continua campania pentru a impanzi Timisoara de piste pentru biciclisti. Voi fi acolo, ca de fiecare data cand e o actiune de felul asta, pentru ca adooor sa merg pe bicicleta.

Sambata seara vom face o adunare cu participantii la blogtrip si cu bloggeri si twitter-isti timisoreni la cafeneaua dansanta Fratelli, de pe la orele 8 seara, trecute fix. Bem o cafea, un ceai, un suc, iar apoi ramanem (cine vrea, of course) la chef si dezmat.

Duminica ne luam la revedere de la delegatia bucuresteana venita sa ne ofere informatii despre inalta utilizare a platformelor sociale si a blogurilor din dotare si merem acasa sa ne hodinim, ca tare greu a fi dupa asa un weekend 😀

LE: multumesc Richie pentru update. Deci, duminica de la ora 18 avem blogmeet in Irish.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *