Lume, lume sa se adune!

A venit toamna (nush ce am de-o vreme, ca numai breaking news dau pe blog). Odata cu ea vin si evenimentele mari, online related, ca de astea stim sa facem. Si nu stim numai la Bucuresti, ca mai stim si prin tara (zic la plural pentru ca, impreuna cu Cristina, suntem mandre propritare de PRBeta, un eveniment regional pe care-l dorim a fi anual, deci fac si io parte din tagma asta de organizatori de evenimente frumoase si utile).

La Cluj se intampla Tecomm (13-14 octombrie), o conferinta regionala pe teme de comert online. Daca m-ati fi intrebat acum un an, v-as fi raspuns ca sunt extrem de plictisitoare conferintele astea. Intre timp, am facut parte din echipa de organizare a EcomTim, iar conferinta de la Timisoara a fost orice, numai plictisitoare nu :)

O sa fie “o sama” de vorbitori care mie imi plac tare mult: Bogdana Butnar, Dorin Boerescu, Cristi Manafu si Alexandru Israil (l-am vazut la Marketing 247, la Sibiu, in primavara si m-a lasat cu gura cascata – a vorbit despre tehnici de vanzare). Asa ca va recomand sa luati cu asalt conferinta si workshop-urile, sunt multe de invatat. Si o sa va placa atmosfera de la Best Western Fusion, caci acolo va fi evenimentul.

Insa, cu o zi inainte de Tecomm, la Timisoara va fi marea adunare a Social Media, organizata de Revista Biz. Social Media Summit a ajuns la editia cu numarul doi si speakerii sunt multi si faimosi. Nu ma apuc sa-i insir pe toti, ca ii gasiti insiruiti, frumos, aici, cu tot cu program.

No, daca ati vazut ce de nume mari ale online-ului romanesc sunt acolo, sigur va intrebati ce caut eu acolo, mentionata ca speaker (iar colegi de panel vor fi dragii de Cristina si Superbul Ovi, de la Timisoara). Sincera sa fiu, nici eu nu stiu si atata ma rog: sa nu ma fac de mandra minune. Ceea ce s-ar putea sa intample, totusi, ca-s prima, si toti cei ce ma cunosc stiu ce bine ma impac eu cu diminetile, ca-s incoerenta si ciufuta. Sper sa aiba Marta Usurelu ceva leac de trac.

Daca inca nu v-ati procurat invitatii, grabiti-va, ca nici Hotel Timisoara nu poate duce sute de oameni la o singura conferinta. Si apoi sper ca veniti macar sa ma incurajati, ca oi avea nevoie.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *