Bloggeri la schimb – brasoveni la Sibiu, filmul

Cu bucurie va dau spre vizionare filmuletul facut magistral de Brylu (caruia vreau neaparat sa ii multumesc foarte tare pentru tot sprijinul pe care ni l-a oferit ca acest eveniment sa iasa bine si sa nu intampinam probleme), intr-o zi in care a trebuit sa se tine dupa noi, desi avea o gramada de treaba. O zi in care am fost extrem de agitata, iar norocul meu a fost ca n-am fost singura, ci cu Alexandra, cu care fac o echipa foarte buna, parol.

Mai am o multumire speciala, care merge spre Marilena, doamna asezamantului Levoslav, cu care m-am intalnit fix in ziua plecarii de la hotel, ocazie cu care am constatat ca ne cunoastem de aproximativ…prea multi ani (ca si ea e tanara de tot, nu pot sa zic exact anii care au trecut, sa nu spulberam misterul). De ce ii multumesc? Pentru ca e atat de deschisa colaborarilor de felul acesta, ca intelege importanta online-ului in viata unei afaceri si se si straduieste (si reuseste) sa aiba un hotel impecabil. Chapeau, doamna.

Lui Razvan si Alinei le multumesc zilnic ca ne-am unit asa frumos si am facut niste lucruri faine impreuna, dovada ca internetul chiar uneste oameni si se poate comunica chiar daca ne despart niste sute de kilometri. Va pup, ma!

Si acum, filmul:

Bloggeri la Schimb – Siemens Sibiu from Bogdan Brylynski on Vimeo.

Bloggeri la schimb este un eveniment TVdece şi Nebuloasa în colaborare cu Siemens România şi susţinut de: Hotel LevoslavPorsche TimisoaraRestaurant BelvedereHotel Best Western FusionPizza Hut,  Supporter Pub and GrillVintage PubHotel AmbientAutonom Rent-a-car şi Compania de online.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *