Gerovital, gimnastica si oamenii buni ai Romaniei

uPDATE: Vladimir Barbu primeste tricoul semnat de gimnastele romance de la JO 2012. Felicitari!

Ma bucur sa vad ca sportivii prezenti la aceasta editie a Jocurilor Olimpice au parte de sustinerea foarte multor companii, companii care au inteles ca statul roman n-are nicio treaba cu sustinerea sportului si ca e nevoie de bani ca delegatia Romaniei sa nu intampine nicio problema financiara pe parcursul competitiei. Imi inchipui ca sunt niste costuri monumentale si ca fara aceasta sustinere, care vine din sectorul privat, sportivii nostri n-ar fi avut nicio sansa sa faca deplasarea la Londra.

Stiam de anul trecut ca Gerovital (marca a Farmec Romania) sustine echipa de gimnastica a Romaniei. Nu cu vorbe, nu cu creme, nu cu batai de umar pe spate si felicitari, ci cu bani: au oferit 1% din vanzarile marcii Gerovital. Iar anul acesta cei de la Farmec sunt sponsori principali ai lotului olimpic de gimnastica. No, daca nici asta nu e de laudat, apoi nu mai stiu ce e.

Concret, cum sustine Farmec lotul olimpic: ofera 1% din vanzarea produselor Gerovital Sun. “Aur, argint si un bronz perfect” e numele sub care se desfasoara campania, iar eu mi-am cumparat deja niste produse de plaja, desi mai aveam unele de anul trecut. Cei de la Farmec zic asa: “Consumatorii cumpara orice produs din gama Gerovital Sun si daca se inscriu la concurs cu codul promotional pot castiga 10 medalii de aur si 3504 medalioane de argint, asa ca si sportivii. Pe partea de facebook am creat o aplicatie care permite utilizatorilor sa creeze mesaje de incurajare pentru sportivii romani care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra de anul aceasta, ei putand castiga saptamanal produse Gerovital Sun, o medalie de argint si un tricou semnat de una dintre gimnastele romance.”

Iar acum avem concurs*, la care puteti castiga un tricou semnat de una din reprezentantele Romaniei din lotul olimpic de gimnastica. Premiul nu e decat pentru cei ce se bucura ca gimnastica romaneasca are parte de sustinatori financiari, contracarand, astfel, sistemul defectuos prin care sportivii romani (nu) sunt bagati in seama de statul roman, cel care ar trebui sa fie primul cand vine vorba de finantat activitatile sportive. Trebuie doar sa imi povestiti, in comentarii, care e amintirea voastra cea mai puternica legata de vreun moment in care gimnastii romani au reprezentat Romania la una din competitiile internationale sau, daca nu aveti o amintire legata de asta, sa faceti niste pronosticuri legate de numarul de medalii cu care ei se vor intoarce de la Londra 2012.

Si incep eu: vom avea cel putin argint la echipe, aur la barna si la sarituri, individual (poate si la echipe). Per total, cred ca vom aduce Romania acasa cu cel putin 10 medalii olimpice :)

*concursul incepe acum si se termina peste o saptamana, adica in data de 24 iulie 2012, ora 12.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *