Am jucarie noua

Am mai spus si repet: ascult muzica. Multa si variata, pop, rock, house, indie, nu conteaza, atata timp cat mie imi suna bine.

Pe langa faptul ca ascult muzica, merg si in cluburi. La fel de multe si variate, n-am cine stie ce preferinte, singurul criteriu de selectie fiind muzica. De aia imi place mie Fratelli si astept sa se termine vara ca sa pot merge din nou acolo.

Sambata am aflat ca exista un nou site care poate inlocui cu succes alte portaluri de muzica pe care le folosesc (YouTube, plin de spamuri si Trilulilu, care mi-a sters melodiile urcate, pe motiv ca nu mi-am mai accesat contul – uratilor!). Site-ul se numeste YouClubVideo.com si eu m-am apucat sa ma plimb prin el.

Ce face: in principiu, acelasi lucru ca si YouTube, dar fara spamuri si video-uri de calitate indoielnica. Adica na, n-o sa vezi pe site-ul asta filmari de romani la mici, cu Guta in fundal sau cate un cover dupa vreo piesa celebra, realizat de un copil care crede ca are o caruta de talent.

Are o sectiune dedicata cluburilor din intreaga lume: poze, videoclipuri, adrese, informatii despre diverse evenimente etc, plus o sectiune numita “Community“, in care se poate socializa cu diversi utilizatori. Acu’ io nu-s cel mai mare fan de platforme de socializare “onlain”, dar probabil ca pasionatii de clubbin’ vor fi destul de entuziasti in a schimba impresii cu pasionatii din alte tari.

Ce imi place:

– cautarile de videoclipuri sau inregistrari audio imi aduc exact ce caut si daca n-are, n-are, nu-mi da rezultate aproximative;

– calitatea inregistrarilor video imi pare mai buna decat pe alte site-uri de profil;

– simplu de folosit, ii cam clar pe ce butoane tre sa apesi ca sa cauti ce gasesti; si pentru un habarnist in ale internetilor, ca mine, asta e minunat 😉 ;

– a durat fix un minut sa ma inscriu, cu tot cu verificarea mail-ului si a link-ului de verificare.

Ce nu imi place:

– n-are chiar toata muzica ce-mi place mie; bine, sunt inca la inceput, asa ca lucrul asta probabil se va schimba;

– ma enerveaza backgound-ul ala alb, dar si asta probabil ca se va schimba in curand.

Una peste alta, e misto. O sa ma joc mai incolo cu up-load de muzici si alte cele, ca-s curioasa cum o merge 😀
Asa ca, de acu’ inainte, o sa-l folosesc pentru “Obsesiile” mele, ca asa-i frumos, sa-i sustinem pe ai nostri (Cosmin si Cristi sunt din Jimbolia), mai ales ca au facut un lucru de calitate.

Sam Sparro – Black and Gold


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *