Wild Party si un mic concurs

Am zis io ca internetul uneste oameni, dar aseara mi-as fi dorit sa nu existe Twitter si Facebook, ca n-as fi aflat cat de tare s-au distrat bucurestenii la petrecerea din Fratelli, in care toate legendele anilor ’90 (Coolio, Haddaway, Turbo B etc) au venit la Bucuresti sa-i zica “la multi ani” lui Jack Daniels.

Ma, si mi s-o facut un dor de un party de ala adevarat, la care sa dansez si sa fac tot felul de tampenii, asa cum faceam odata cand bantuiam crashmele weekend de weekend. Caci, da, acest blog a avut odata un serial care s-a numit “Cronica de crashma”, cu intamplari reale din cluburile timisorene, in care mergeam atat de des ca ma salutam cu barmanii si patronii si sefii de sala. Bine, ne mai salutam si acum, dar doar daca ne intalnim prin oras in timpul zilei, adica foarte rar.

Cand am aflat ca se face si la Timisoara Desperados Party, m-am bucurat. Da’ tare de tot m-am bucurat. Apoi am aflat ca se tine in 6 octombrie si m-am desumflat, ca io nu-s in Timisoara pe 6 octombrie. Ca daca eram, mergeam joi seara la Halele Fructus (da, acolo unde ar fi trebuit sa se tina si anul asta TMBase), nebunii astia de la Desperados au pregatit asa: wedding chappel, fakiri, serpi si iguane, tatuaje si live grafitti, custi de tot felul si, cel mai important, butoaie peste butoaie cu bere. Deci da, scriind astea, mi-e si mai ciuda ca n-o sa fiu acolo.

Dar voi puteti fi. Cu cat mai multi, cu atat mai bine si cei de la Desperados s-au gandit sa dea cat mai multe invitatii timisorenilor. cum puteti obtine invitatia? Pai sa va explic.

1. Direct din aplicatia lor de Facebook, unde nu trebuie sa faceti altceva decat sa faceti upload la o poza de la o petrecere. Sa fie cu voi sau cu altii (dar de la care sa aveti acordul publicarii). Castigatorii vor fi anuntati tot pe Facebook, iar dupa ce va anunta ca posesori de invitatii, trebuie sa trimiteti un mail la desperadosRo [at] yahoo [dot] com, sa lasati si voi niste date personale, ca invitatiile se inmaneaza doar posesorilor de drept. Invitatiile sunt duble, detalii se gasesc si pe pagina de FB a brandului.

2. Sa va faceti un trib pe site-ul Desperados (ce tare suna asta cu tribul, adica iti iei maxim 10 prieteni si te duci in gasca la chef cu fakiri). Dupa ce v-ati inscris cu tribul pe site, tre sa incepeti sa va urcati poze in aplicatia asta pe care am descris-o mai sus si sa le votati (voi si prietenii vostri, chiar si prietenii prietenilor) si sa faceti puncte. Din cand in cand mai intrati si pe site de unde luati codul zilei, pe care sa il inscrieti in trib. Cu alte cuvinte, trebuie sa faceti cat mai multe puncte pentru ca s-ar putea sa ajungeti si la marea petrecere Desperados de la Bucuresti.

Deci io musai vreau sa mergeti la petrecere, ca am ajuns sa traiesc unele petreceri din relatarile altora. Si pentru ca vreau relatare de la fata locului, scot la iveala invitatia mea la petrecere, pe care o s-o dau unui blogger care doreste sa mearga la party-ul asta nebun. Atat doar trebuie sa imi promita ca va scrie un guest post, iar eu il/o voi recompensa cu un loc in blogroll pentru 3 luni (sau mai mult, ca daca scrie frumos n-am de ce sa scot link-ul). Iar daca va fi cineva care se afla deja acolo, va primi doar recunostinta mea vesnica :)

Haideti sa aratam ca Timisoara stie sa se distreze tare de tot, sa le facem si noi in ciuda alora de la Bucuresti, care spun ca numai la ei sunt chestii foarte misto.

PS: voi stiti ca berea Desperados se afla in Timisoara de vreo 4 ani, la pub-ul intalnirilor blogosferei timisorene, adica la Irish Pub?

LE: Alexandra a primit invitatia si va merge la Desperados Party, iar dupa party ne va povesti cum a fost. Ma repet. mor de ciuda ca nu merg!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *