E-book Vodafone – Anonimul 2011

Sunt foarte foarte emotionata. Si sa va spun si de ce: Vodafone a scos un e-book in care se gasesc toate povestile corespondentilor speciali Vodafone la Anonimul. Adica Irina Nistor, Cristina Bazavan, Adrian Ciubotaru si subsemnata. Oaspetii e-book-ului sunt Miruna Berescu (organizator al festivalului Anonimul), Marius Manole (actor) si Lidia Solomon (director corporate communications Vodafone).

Trebuie sa spun aici ca Anonimul este festivalul care mi-a intrat cel mai adanc in suflet, dupa Festivalul International de Teatru de la Sibiu (pe care il iubesc dintotdeauna, pentru ca e de acasa). Cele 4 zile de Sfantu Gheorghe au fost exact ceea ce mi-a trebuit pentru a imi pune niste ganduri si niste preferinte in ordine, pentru a-mi da seama daca si partea cu transmisul de la festivaluri e ceea ce imi doresc sa fac pe viitor.

Anonimul mi-a confirmat ca lumea de dincolo de ecran e palpabila, la fel cum si festivalul de teatru mi-a confirmat ca oamenii de pe scena pot sa ajunga langa tine, sa iti povesteasca despre rolurile lor sau despre viata de artist in Romania sau in alta parte.

Puteti descarca e-book-ul de aici, iar eu va multumesc daca faceti asta, cronicile mele (pagane, de intrusa) vor ramane cu voi, ca doar pentru voi le-am scris :)

Multumesc Vodafone si Zana Buna de la Anonimul pentru toate acele momente magice. Si pentru ca m-ati primit cu bratele deschise.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *