Sunt bine. Traiesc.

Revin la viata, incet-incet. Pare-se ca nici prea multe schimbari nu-s bune, desi ele, schimbarile, sunt benefice in sinea lor. As avea eu cateva motive din cauza carora viata mea e nebuloasa si in ceata, printre care: mi-am dat demisia, mi-am dat seama ca sunt femeie, m-am traumatizat cu ocazia nenorocitului de accident, am intalnit oameni noi (care mi-au dat si mi-au luat energie) si mi-am petrecut timpul cu prietenii vechi si dragi.

Am iesit foarte mult in ultima vreme si am dormit foarte putin. M-am enervat, m-am bucurat, am fost fericita si suparata in acelasi timp. Am fost rea, sentimentala, acida si tandra. Mi-am trait bucuriile personale cu intensitate si mi-am bagat picioarele in dezamagirile profesionale. C-asa-i in tenis 😉

Acum lucrurile s-au mai asezat putin. Am trecut, in sfarsit, de perioada tumultoasa in care trebuia sa beau cand ies, ca sa ma simt relaxata. Mi-am dat seama ca e minunat sa traiesti tot ce ti se intampla, indiferent ca e bine sau rau.

Abia astept sa scriu din nou, blogmeet-ul de aseara mi-a readus inspiratia, pentru mine a fost cel mai reusit din toate cele la care am participat. O sa revin cu detalii.


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *