Alte ganduri de la Toamna Oradeana

Scrise cu liniuta. Nu din criza de timp, ca lucrurile-s asezate, doar pentru ca e soare afara si eu ma bucur: ultimele 3 zile au fost, pentru mine, o ploaie continua. Dar de azi e bine.

– micul dejun in Living In e o placere; ieri dimineata (si alaltaieri) am stat la povesti cu Ada Milea si Bobo Burlacianu (cu care, pampam, m-am imprietenit si pe Facebook); inteleg ca multi artisti se cazeaza aici in timpul anului, asa ca nu stii niciodata peste cine dai in camaruta aranjata frumos sa-si primeasca oaspetii la masa.

– fiecare inceput de spectacol cu artisti pe care ii admir foarte tare imi provoaca o emotie intensa si aproape de fecare data ma trezesc ca imi vin lacrimi in ochi; e ciudat, de obicei oamenii asociaza lacrimile cu tristetea, iar pentru mine sunt, de cele mai multe ori, echivalente cu bucuria pura.

– ma trezesc in zori si adorm tarziu in noapte; sunt obosita, dar e atat de misto sa lucrezi pe branci la ceva ce-ti place, incat oboseala nu mai e simtita aproape deloc.

– am niste prieteni de vis, de-a dreptul; doi dintre ei au trecut de la statutul de bloggeri oficiali ai festivalului la oameni implicati in organizare (atat cat se poate); plus ca au facut si pe sanitarii priceputi cu mine; nu stiu sa spun decat multumesc; de vreo mie de ori.

– Obligo e cea mai mare revelatie in materie de spectacol de improvizatie; eu n-am vazut aseara spectacolul, dar, dupa reactii, inteleg ca au fost mai buni decat orice au vazut oradenii pana acum si au vazut ceva spectacole din nisa asta de entertainment.

– abia astept Carmina Burana; mai e mult pana luni?

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living InImperoZelist Monitor, Window Pub, DreamstudioUtopiumThe 4thFloorStandout.

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *