BC Timisoara: un meci, un concurs, o transmisie live

Incerc sa-mi tin blogul departe de celelalte munci ale mele si sa nu-mi intoxic cititorii cu stiri despre ce se mai intampla la echipa de baschet, ce evenimente mai sunt in Club 30, care-i treaba cu evenimentele pe care le voi organiza etc. dar azi am de anuntat niste chestii dragi sufletului meu, asa ca o sa va rog sa fiti atenti in cele ce urmeaza si, poate, sa participati la cateva dintre actiuni.

Baschetbalistii de la BC Timisoara vor avea un meci de pomina miercuri, 8 decembrie, incepand cu ora 19, la Sala Olimpia din Timisoara. De ce de pomina? Pentru ca “adversarii” vor fi fotbalistii lui Poli Timisoara, cu care se vor duela si la baschet si la fotbal, in doua reprize. Oficialii ambelor cluburi zic ca vor intra si ei in teren, asa ca eu ma voi distra de minune. Meciul se joaca in scop caritabil, ambele formatii avand pregatita cate o donatie, care va fi anuntata in seara meciului. Banii stransi vor fi donati unei scoli care se ocupa de copii cu dizabilitati pe care poate i-ati mai vazut pe la sala: sunt cei in scaun cu rotile ce stau intr-un capat al terenului.

Deci, timisoreni, veniti la sala, sa va simtiti bine intr-o seara si sa donati cat de putin pentru copiii aia, sa aiba un zambet pe fata, macar de sarbatori. Pentru ceilalti care vor vrea sa vada meciul, dar nu sunt din Timisoara, am pregatit si un streaming live, iar adresa pe care se va putea viziona va fi anuntata in curand pe Twitter si Facebook.

Tot pe pagina de Facebook incepe azi un concurs, pentru numele mascotei noastre, Bogdan Ivan pe numele lui de sub costumul de leu. Regulamentul e simplu: propuneti un nme, promovati-l, pentru a obtine aprecieri si numele care are cel mai mult feed-back din partea fanilor paginii va fi declarat castigator si va fi folosit, incepand cu 17 decembrie, ca nume al mascotei Leilor din Banat.

Streaming-ul live va fi disponibil si pentru meciurile echipei de acasa si din deplasare, pentru ca sunt multi cei din afara orasuli care iubesc echipa si ar vrea sa vada meciul atunci cand nu este transmis la tv. O sa fie disponibila si o sectiune de chat, unde toata lumea va putea vorbi cu toata lumea, unde se pot adresa intrebari si comenta despre orice se intampla in timpul meciului.

Mai sunt doar trei meciuri pana la sfarsitul anului, dintre care doua se joaca acasa (primul e chiar sambata asta, in 4, de la ora 18). Si nu vreau sa par cicalitoare, dar atmosfera din timpul meciului este fantastica, mai ales de cand fanii lui Poli au hotarat sa vina si sa sustina baschetul din nou.

No gata, astea-s vestile. Si se mai pregateste o campanie, dar pe asta o tinem secreta pana la anu’ 😀


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *