Alte premii

Intotdeauna mi-a fost greu sa scriu despre un subiect care pentru altii poate fi perceput drept “promo”, iar pentru mine este ceva de suflet. Redescopera Romania se incadreaza perfect in categoria asta si, sincer, nu-s foarte curioasa daca cineva ma acuza de ceva: e singurul proiect care m-a facut sa nu regret ca am ramas in Romania, dupa ce am irosit cateva sanse de a pleca in alte parti.

Pentru cei care n-au fost in excursii, atitudinea noastra, a celor aproape 100 de oameni care s-au perindat prin tara, pare siropoasa si nesincera. Pe undeva, asa si este: cateodata nu poti cuprinde in cuvinte ceea ce simti si ceea ce ai primit de la niste oameni care, pana acum un an si un pic, erau niste necunoscuti. Dar felul in care ne-am legat e unic si irepetabil.

Redescopera Romania a mai luat niste premii aseara, la Internetics. Cate? Nu stiu exact, vreo 6 sau 7. Stiu ca nici nu mai conteaza, recunoasterea vine din atat de multe parti incat e clar ca aceasta campanie a Petromului e mai mult decat campania anului, este campania vietii noastre, a participantilor. A legat prietenii, ne-a invatat ce e aia toleranta, ne-a facut sa iubim tara asta, asa saraca si peticita cum e ea si ne-a facut mai responsabili cu valorile pe care le avem in jurul nostru.

Excursiile si ceea ce a decurs din ele au generat vreo 40 de articole aici pe blog. Absolut toate au fost scrise cu pasiune, entuziasm si devotament. Asa ca sper sa ma credeti cand spun, din toata inima, felicitari pentru tot ce ati facut, pentru premii, pentru efort, pentru grija, pentru tot.

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR,DaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *