Nu-mi raspunzi la eeesemeeessss

…sau la telefon si drept urmare io ma supar.

Ho, ca nu-i cazul meu aici. Ci al acelor oameni care nu pricep ca daca nu raspund imediat, asta inseamna ca am treaba, sau dorm, deci, in orice caz, nu pot.

Cel mai rau ma irita cei care suna si suna si suna. De obicei, daca sunt intr-o sedinta si nu pot raspunde, imi pun telefonul pe silent sau il ignor cand incepe sa sune. Evident ca revin cat de curand posibil. Dar, fratele meu alb, daca ma suni, nu-ti raspund, o data, de doua ori, de ce fras insisti? Stii ca te sun inapoi, stii ca poti da un mesaj, daca e urgent. Ca io, daca vad ca insisti, iti raspund, la o vreme, ca ma stresez ca poate s-a intamplat ceva, iar tu imi spui “a, nu era urgent, vroiam sa vad ce faci si m-am ingrijorat ca nu raspunzi, de aia am insistat”. WTF?!?!

Mama cu tata sunt culmea culmilor. Se mai intampla sa raman fara baterie sau sa am telefonul inchis, pur si simplu. Mno, daca nimereste mama intr-unul din momentele alea, toata familia e in alerta. O pune pe sora-mea sa ma sune, evident, degeaba. Apoi suna la prietena mea de aici si o pune pe ea sa ma sune, degeaba. Ca telefonul e inchis. Prietena mea o suna pe cealalta prietena a mea, care, de obicei, nu raspunde la telefon. Cand, intr-un final, imi deschid telefonul, ma pomenesc cu o avalansa de telefoane, dintr-o suta de parti, toata lumea alarmata ca am patit ceva. Chestie care mie imi urca tensiunea pana undeva pe partea intunecata a lunii.

Io nu ma agit. Mie imi place sa trimit SMS-uri, asa ca ma trezesc ca butonez la cate unul pe ora, pe care il trimit fara sa astept raspuns. Bineinteles, ma irit doar in cazul in care SMS-ul respectiv include o intrebare care necesita raspuns urgent, iar persoana n-a raspuns in prealabil la telefon. Dar altfel, nu ma agit cand nu mi se raspunde. Cand are omul timp, raspunde, daca vrea. Daca nu, nu.

Zicea cineva pe twitter zilele trecute ( @Bad_Pitzi , daca nu ma insel), ca suspecteaza ca are o productie interna de xanax, ca nu se mai enerveaza. Mno, creca si io tot asa. N-as putea primi un hint despre cum as putea sa produc, totusi, niste diazepam?


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *