Am devorat publicitate

Sambata asta am fost la “Noaptea devoratorilor de publicitate”. Imi doream de foarte multa vreme sa particip la un eveniment de genul asta, mai ales ca editia din acest an avea in deschidere Trupa DeKo (cine ma cunoaste, stie ca sunt fan declarat de stand-up comedy). Lume multa, pe afis scria “sold out” de vreo cateva zile, sala Filarmonicii Banatul devenise neincapatoare (in primul rand din cauza numarului de scaune puse in plus de catre organizatori). Teo de la DeKo – savuros, cu marketing-ul (aproape) in buzunar, am aflat mai tarziu ca a fost copy writer timp de un an si jumatate.

Calupurile publicitare, 5 la numar (eu am vazut 3 bucati si ceva), interesante, nu foarte grupate pe teme decat de la jumatatea celui de-al doilea calup. Daca in prima parte a noptii au fost multe spoturi care au smuls aplauze privitorilor, in cea de-a doua parte am observat o plictiseala in grup, data de ora tarzie si de reclamele fara sens (sau poate doar eu le vedeam asa, desi ma indoiesc). Era deja trecut de ora 3, sala se golise la jumatate, pe ecran nu mai rula nimic interesant, drept urmare am hotarat ca e destul pentru mine si am purces spre casa.

Ca organizare, spectacolul n-a fost cine stie ce. Ar fi putut sa ofere cafea gratuit spectatorilor, insa nici macar automatul cu bani n-a avut suficienta cafea pana la sfarsitul proiectiei. Sala de jos a fost supra-saturata cu scaune, de nu mai aveai loc nici sa te misti printre randuri. Bufetul din hol a fost la fel de prost aprovizionat, la cea de-a doua pauza n-am mai gasit decat Fanta si bere, si cred ca si alea s-au terminat inainte de finalul pauzei. Ca o concluzie, n-a fost extraordinar, dar nici foarte prost. E placut, totusi, sa vezi ca atatia tineri au preferat o manifestare de genul asta, in locul cluburilor.

In continuare, cateva clipuri care mi-au retinut atentia:

Guinnes Music Machine

Audi Quattro – The Dog

Audi Quattro – The Dog 2

Prezervative Erotica – reclama romaneasca foarte tare

Mercedes Benz – Agility

Free Hugs, o campanie emotionanta

PS: Richie are si el o recenzie
PS2: pentru ca tot e zi nationala azi, uite ce are Ionesta la el pe blog


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *