Artitude, prietenii mei si ai tuturor

Acum cateva zile imi incepeam cruciada impotriva piaristilor, am continuat cu ziaristi si acum ma iau de organizatori de evenimente. Probabil ca tot ce spun eu aici se va pierde in negura internetilor, dar nu prea pot sa stau impasibila cand e vorba de atitudini de rahat.

Cu cateva zile in urma, marti seara mai exact, am fost la spectacolul Jokers din Irish Time din complex. Cand sa intru, ma opresc doua domnisoare (de la Artitude, cred), care imi inmaneaza niste fluturasi cu spectacolul de stand-up comedy de a doua zi din No Name. Mi s-a parut extrem de ciudat ca sunt acceptate acolo, in fata clubului, sa faca promovare pentru alta chestie similara celei din Irish Time.

Ma duc fain frumusel la patronii clubului sa ma lamuresc si io despre ce-i vorba. Si aflu ca, de fapt, ei au intrerupt colaborarea cu Artitude, din motive mai mult sau mai putin intemeiate, insa atitudinea celor de la Artitude fata de ei e cel putin dubioasa. Apoi ma intreaba daca n-am primit un mail de la ei in care sa fiu anuntata ca Irish Time dau faliment. Curioasa din fire, ii rog sa-mi dea acces la internet si in spam vad urmatorul mesaj:

Am cam ramas cu gura cascata. Stiam deja ca din Porto Arte au cam fost trimisi la plimbare sub pretextul lipsei de spatiu, insa am crezut ca sunt aia nebuni si cauta nod in papura acolo unde nu-i cazul. Se pare ca nu, fetelea astea de la Artitude Timisoara chiar nu stiu sa-si faca treaba.

Problema cu mailul cred ca se va termina in instanta, nu cred ca va ramane fara repercursiuni asupra lor. Adica nu esti in stare sa faci PR asa cum e necesar pentru o asemenea manifestatie ca Stand-up in the City, dar poti sa concepi un e-mail galagios in care sa arunci neadevaruri.

Da, ma irita asemenea comportament, pentru ca este absolut jegos sa iti faci publicitate in felul asta. Iar daca singurul lucru la care s-au gandit fetele de la Artitude este cum sa faca o campanie de denigrare, inseamna ca ar merita sa li se saboteze fiecare spectacol. Si metode cred ca sunt, doar ca Irish Time nu par a fi dispusi sa se coboare la asemenea nivel.

In alta ordine de idei, spectacolele de stand-up din Irish Time continua in fiecare marti. Din cate stiu, martea viitoare vor veni din noi cei de la Jokers, iar in data de 24 noiembrie, vi se pregateste o surpriza: un spectacol de stand-up care a facut furori prin tara si care va veni si la Timisoara. Detalii, in curand.

Weekend placut! Eu plec la Arsenal Park. Da, din nou :))

LE: vad ca si Dan are ceva de spus despre subiect.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *