Bah, ma lasati?

Frate, dar au innebunit toti. “Pisi” in sus, pisi in jos. Nu te mai poti intoarce 2 grade, ca auzi un “pisi” strigat de undeva.

Am si io cativa in anturajul meu care ma “pisi” de cate ori au ocazia. Pana acum am fost oarecum relaxata, ca nu erau multi care foloseau cuvantul asta. Dar is tot mai multi. Se multiplica precum nanitii aia din Stargate Atlantis. Si ne acapareaza pe toti, si o sa murim inconjurati de oameni fara imaginatie.

De cand ma stiu am avut o problema cu alintaturile astea gen “gradina zoologica”. Chestii precum “veverita mea”, “iepurashule”, “vrabiuto”, ma scot din minti. Cand eram mica, aveam o vecina care ma striga “vrabiuta” de cate ori ma vedea. Ma innegream de furie si intr-o zi i-am zis ca nu ma cheama asa si, daca vrea sa-mi mai vorbeasca vreodata, sa-mi spuna pe nume. Aveam 7 ani.

Alinturile din cuplu sunt la fel de importante. “Puiu” si “iubi” sunt moartea pasiunii pentru mine. Mai nou, in Timisoara, cuplurile se alinta cu “soare”. Ce cacat ii asta? Soare in sus, soare in jos, voma peste tot. Sau diabet, de la atata dulcegarie.

In concluzie: mai folositi-va dracului imaginatia. Incetati sa va mai luati dupa altii si nu-i mai strigati pe toti cu acelasi apelativ. Ce dracu, nu puteti sa faceti deosebiri intre oameni si importanta lor pentru voi?


22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *