Beer O’Clock at 3 o’clock

Sambata, tot in Bucuresti fiind, am avut o zi plina, interesanta, nebuna, despre care o sa mai scriu, ca nici nu stiu cum de am avut timp sa merg in atatea locuri. Unul dintre aceste locuri misto se numeste Beer O’Clock si se afla in centrul vechi al Bucurestiului.

De ce e Beer O’Clock asa special incat scriu despre el? In primul rand pentru ca toata vara am salivat la tweeturile lui Manafu sau ale lui Victor Kapra, cand se anuntau ca au ajuns in acel loc si mai puneau cate o poza cu un pahar aburit de o bere rece, intotdeauna alta. Mi se parea ca au ajuns in raiul ala in care nimeni nu sufera de caldurile insuportabile care se abatusera peste tara si mi-era ciuda ca n-am si io asa un loc in care pot sa testez nush cate feluri de bere.

Na, sambata am aflat si eu cam cate soiuri de bere are Petre (caci asa il cheama pe cel care are carciuma de mare angajament) in oferta: 140. Deci o suta patru zeci, da? Si mai vin inca 50 de sortimente, deci timp sa fie, ca bere este.

Petre a stat foarte putin cu noi la masa, insa suficient sa il vad cat e de pasionat de bere, cum povesteste despre felul in care se serveste berea, despre cat de tare se straduieste sa introduca in comportamentul consumatorilor ca berea nu se bea la bulk, doar de sete, ci e o adevarata filosofie.

Si ca totul sa fie complet, a venit la un moment dat la masa sa ma intrebe: “Ce bere vrei, una care a stat in butoi in care a fost invechit coniacul sau una care a stat in butoi in care a fost invechit whisky-ul?” Evident, am ales whisky. Asta am primit, dar inca n-am desfacut-o, mi-e ca are aroma de “mai adă” si nu mai am de unde sa iau.

Cu alte cuvinte, de sunteti din Bucuresti sau doar treceti prin Bucuresti, Beer O’Clock trebuie sa fie pe lista de “monumente de vizitat”. Parol ca n-o sa va para rau!


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *