Celebration

Iubesc parfumurile. Dar sunt femeie, asa ca asta nu e o foarte mare surpriza. Mai iubesc oamenii care imi fac parfumuri cadou. Pana acum, doar unul din barbatii din viata mea a avut curaj sa-mi schimbe parfumul, darundu-mi, timp de vreo 3 ani, la toate sarbatorile posibile, acelasi parfum (pe care am ajuns sa il ador, dar pe care nu-l mai port, cel putin pentru o vreme). In rest, tot doamnele mi-au imbogatit colectia de parfumuri, ca noi intre noi stim cel mai bine ce ne place.

Si de data asta, tot niste doamne au hotarat ca eu sa fiu una dintre acele femei din Romania care incearca printre primele noul parfum Celebration by Farmec (in editie limitata). Drept urmare, a venit mosul la mine mai repede, cu un colet pe care scria “fragil”, ca sa ma bucure mult inainte de sarbatori.

Sigur, eu fiind plecata, ajutorul mosului a fost Alexandra, care a primit pachetul meu si mi-a explicat cu lux de amanunte cat e de misto acel parfum. Iar eu, ca o curioasa ce sunt, abia astept sa ajung acasa si sa-mi port parfumul care celebreaza femeia.

Sunt extrem de incantata de aparitia parfumului, fie el si in editie limitata. Sper foarte tare sa se faca in continuare si sa fie accesibil in viitor, simt ca voi fi foarte trista cand mi se va termina flaconul de 50 de mililitri primit cadou de la mosu’.

In alta ordine de idei, Farmec se transforma, in perioada 17-19 decembrie, in ajutorul lui Mos Craciun. Faceti o comanda online, platiti-o tot online si fetele de la Farmec se ocupa sa livreze cadoul, gratuit, catre cei pe care ii alegeti sa le oferiti un cadou. O idee frumoasa, care arata inca o data (daca mai era nevoie) ce inseamna grija pentru toti cei care aleg sa cumpere produsele Farmec.

Multumesc, doamnelor de la Farmec, pentru fiecare moment in care m-ati facut sa zambesc, pentru anul acesta in care v-ati innoit cu atatea produse si mi-ati dat ocazia sa le incerc si pentru increderea pe care mi-o acordati, ori de cate ori colaboram. La multi ani voua!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *