Concert VUNK la Timisoara

Afis VUNK Timisoara Scriam in urma cu ceva timp ca mi-as dori sa-i (re)vad pe noii VUNK in concert. Eu nefind cel mai mare fan al lor, dar foarte incantata de tot ceea ce vad ca fac. Am auzit de la alti “ne-fani” care au mers la concertele lor ca sunt foarte misto live si ca fac din ce in ce mai mult spectacol pe scena. Cand i-am vazut eu in concert ultima oara, acum aproape cinci ani, n-au avut loc sa se desfasoare. Acum, sper ca altfel va fi treaba.

O sa fie interesant sa urmaresc piesele vechi cu reorchestrare noua si cantate fara amplificare majora: “Pleaca”, “Scapă-ma de Ea”, “Numai la Doi” sau “1000”. “Inconjurul lumii”, ca asa se numeste turneul, suna (cel putin din comunicatul de presa) promitator. Si din reactiile vazute pana acum pe Facebook si Twitter, cei care au fost la spectacolele din celelalte orase s-au declarat absolut incantati de ceea ce au trait.

Sa n-o mai lungesc, VUNK vine la Timisoara duminica, 29 martie 2015, la Sala Capitol (Filarmonica Banatul), sa ne (in)cante cu un concert acustic. Biletul costa 70 de lei si se poate lua de pe iabilet.ro, de la Filarmonica, de la magazinele Vodafone, Orange sau Germanos, de la Carturesti (mall sau Mercy), de la DOMO sau de la Posta Romana.

Pana va hotarati daca vreti la VUNK sau nu, va las cu un filmulet de prezentare in care cei din trupa isi povestesc amintirile despre Timisoara: cum au sarit un gard pentru ca n-au nimerit iesirea, cum Timisoara e singurul oras in afara de Bucuresti prin care s-au plimbat cu tramvaiul. Sa va uitati, ca e simpatic.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *