Concerte, concerte, concerte

O parte dintre voi stiti, dar o parte nu: de ceva vreme incoace am cochetat cu ideea de a organiza concerte (micute), cu muzicieni buni, nu neaparat foarte cunoscuti, dar care fac muzica adevarata. Singura problema era ca nu gaseam un loc in care proprietarii sa ma lase sa fac ce ma taie capul 😀

Eh, de o luna si ceva incoace am gasit si locul: Club 30, din piata Victoriei, Timisoara (of course). Club fain, muzica misto, oameni tineri si deschisi la minte. Au acceptat colaborarea propusa de mine si acum sunt mare organizatoare de concerte mici. Mi-am luat agenda de la telefon, laptopul (cu Google cu tot) si m-am apucat de dat telefoane.

Rezultatul? Doar unul partial, ca abia am inceput. Primul concert a fost saptamana trecuta si a fost sustinut de cei de la Nightlosers, o trupa de care am auzit atat de multe, pe care i-am ascultat pe Youtube si pe la televizor, dar pe care nu-i vazusem niciodata live. Au fost cam 160 de oameni, iar atmosfera a fost una foarte antrenanta.

Azi am din nou emotii, parca as urca eu pe scena, nu cei de la Jais. Pe care abia astept sa ii ascult live, pentru ca n-am avut niciodata ocazia asta pana acum.

Ce urmeaza? Joia viitoare, pe 21 octombrie, o seara de cover-uri cu Cover Band Club 30, o trupa formata din oameni care sunt instrumentisti si in alte trupe de succes: Blazzaj si Cargo. Iar pe data de 28 octombrie, Cassa Loco vine sa ne explice cum e cu #lamall.

Luna noiembrie se anunta si mai plina de evenimente. Cam 11 bucati, inclusiv o piesa de teatru. Dar nu-i bai, ca va tin eu la curent 😀


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *