Invitatii la teatru si o concluzie

Va amintiti ca am scris despre “O lume pe dos”, piesa regizata de Iarina Demian si in care joaca Tudor Chirila? No, va reamintesc eu ca se joaca joi, 9 iunie (adica azi) la ArCuB si este ultimul spectacol pe stagiunea asta.

Piesa e de vazut, vorbeste despre o mama si fiul ei, amandoi cu drame interioare si amandoi se lupta sa strabata la lumina si sa isi atinga superlativul in sentimente, de oricare ar fi ele. Povestind cu Iarina Demian despre rolul mamei nebune a dirijorului bisexual, mi-a spus ca este unul dintre cele mai complexe compozitii pe care le-a jucat, din cauza schimbarii de dispozitie bruste prin care trece personajul: rade, ca in urmatoarea secunda sa planga in hohote.

Tot ca un fel de imbold in a va face sa vreti sa vedeti piesa, va povestesc si o faza draguta din “making of”, care il are in prim plan pe Tudor Chirila. Foarte preocupat fiind de rolul dirijorului si de partitura pe care acesta trebuie sa o dirijeze la un moment dat, a mers la festivalul Enescu pentru a vedea aceeasi bucata de piesa pe care o dirijeaza in film, condusa de un dirijor adevarat. Iar asta v-am spus-o ca sa va arat cumva ca Tudor este foarte foarte serios cand e vorba de rolurile pe care le joaca, deci “O lume pe dos” e, in mod sigur, de urmarit.

Surpriza mea foarte mare a fost azi, cand am primit un mail de la agentia care se ocupa de proovarea spectacolului, in care mi se multumeste pentru articolul in care vorbesc despre piesa si in care mi se ofera doua invitatii (duble) pe care sa le ofer la spectacolul serii de joi.

Iar pe sistemul “primul venit, primul servit”, va rog sa va revendicati invitatiile :)

Si concluzia: foarte frumos gestul agentiei, chapeau!


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *