Controlorii transportului in comun

shutterstock_249826108 Daca ati mers vreodata cu transportul in comun, stiti despre ce vorbesc. Toti controlorii, fie ei barbati sau femei, au expresia aia pe fata de parca ar vrea sa te ucida inainte sa arati biletul sau abonamentul. Am senzatia ca inainte sa-i angajeze trebuie sa treaca de niste puncte obligatorii penru profilul perfect al regiei autonome de transport in comun.

Sedinta la psiholog pentru detalii despre copilarie. Musai sa fie nefericita (copilaria), sa fi fost un copil-problema, cu parintii nu foarte grijulii, poate si usor (sau mai mult) ironizat de colegi sau de alti copii din bloc.

Sa aiba la preferinte cinematografice toate filmele cu Bruce Lee, sa le placa sangele din filmele lui Tarantino (dar altceva sa nu inteleaga din ele) si sa asculte death trash metal cu accente de Stana Izbasa.

Fantezia lor preferata sa aiba foarte mare legatura cu o parte din scenele Texas Chainsaw Massacre.

In general, viata sa nu fi fost prea blanda cu ei. O nevasta cicalitoare, cativa copii facuti accidental, inca cativa prieteni care au ajuns mai bine si pe care-i invidiaza.

Prezumtia de calator cinstit, cu bilet sau abonament, sa nu fie o optiune. Toti trebuie tratati cu dispret, cu priviri ucigatoare, ca toti is vinovati, da-i dreq. Sa stie sa se puna unul intr-o usa, unul in alta si sa urle apocaliptic “n-ai stiut ca nu-i valabil abonamentul inainte sa urci? acum sa platesti!”

As vrea sa ma simt mai putin mizerabil cand vine unu’ d-asta sa-mi ceara biletul. Serios, nu ma urc niciodata in tramvai fara bilet, dar tot transpir de la privirea plina de ura a controlorului.

Foto: Romanian Tram by Shutterstock (e foto cu licenta speciala, obtinuta in urma unui parteneriat cu ei)


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *