Cristi Minculescu și Iris la Timișoara

Timisoara_HDPe scurt și pe repede înainte, că nu mai e mult timp: duminică, pe 20 septembrie, Cristi Minculescu și Iris pun de-un concert frumos la Filarmonica Banatul, începând cu ora 19. Concertul face parte dintr-un turneu național și cred ca nu vor mai fi multe ocazii în care să-i vedem pe toți, împreună, pe aceeași scenă. Mai ales la Timisoara.

Ce amintiri are Cristi Minculescu despre Timișoara: “Regretul meu imens este că în trecut ajungeam foarte rar la Timişoara, dar şi atunci când ajungeam, trăiam momente foarte frumoase, de la experienţele culinare de neuitat la un restaurant rustic, care din păcate nu mai e, până la momente de mare încărcătură emoţională pentru mine, gândindu-mă că de acolo a început drumul spre libertate, în 1989. Tot de Timişoara mă mai leagă momente frumoase petrecute împreună cu prietenii de la Cenaclul Flacăra, cu Pro Musica şi Ilie Stepan…iar concertul de la Opera Română alături de Felicia Filip rămâne memorabil în mintea mea…”.

Biletele se găsesc la casieria Filarmoniici, Germanos, Vodafone, Orange, diverta sau online, pe iabilet.ro. Prețurile sunt între 60 și 150 de lei.

Iar noi ne citim după concert, cu – sper – câteva cuvinte de la domnul Minculescu însuși.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *