Critica-i tu pe toti

De vreo saptamana incoace (poate si mai bine) se tot vorbeste despre banii lipsa la achitarea notei de plata a unei intalniri intre bloggeri. Io n-o sa-mi mai dau cu presupusul, n-am fost acolo pana la final si nu pot decat sa banuiesc ce s-a intamplat. Cert e ca absolut toti cei care n-au fost de fata au avut ceva de comentat: ba ca toti suntem niste jigodii, ba ca bloggerii timisoreni sunt nesimtiti etc.

Ba, e asa de usor sa stai pe margine si sa razi de aialalti. E asa de usor sa acuzi pe cineva de o chestie reprobabila, pentru, nu-i asa, tu esti fara pata, n-ai gresit in viata ta, esti model deontologic al profesiei pe care o practici si un om integru, un model pentru toti cei din jurul tau. Ai fost primul la coada cand s-a brevetat inteligenta, iar noi, cei multi si prosti nu putem decat sa ne aplecam umili in fata persoanei tale, o, tu*, Dumnezeule.

S-au intamplat cateva chestii la Arsenal Park pe care n-o sa le dezvolt aici, pentru ca nu se merita. Atata doar ca, pentru prima oara, am ajuns acasa avand un gust amar care nu s-a estompat pana acum si nici nu cred ca se va intampla prea curand. Au fost oameni care au gresit unele chestii, care au recunoscut si care si-au cerut scuze si au facut tot posibilul ca acele scuze sa ajunga unde trebuie. Din pacate, nu a fost cazul tuturor celor de acolo, iar asta mi-a provocat niste mari dezamagiri. Si nu, nu-mi permit sa folosesc apelativul “retarzi”, intre prieteni si sunt cu atat mai dezamagita ca s-a putut crede asta, vreodata, chiar si in gluma. Dar no, e bine ca stim sa criticam si sa ne dam cu presupusul.

Dar, am mai spus, noi sa fim sanatosi, ca doar nu tre sa stau in casa cu toti oamenii pe care ii intalnesc in viata asta. Si in ciuda unor mici chestii suparatoare, am avut un weekend bestial, pentru ca oamenii din locul ala au facut absolut totul ca noi sa ne simtim extraordinat. Si au reusit.

* tu = toti comentacii care nu au altceva de facut decat sa caute paiele din ochii celorlalti, doar ca nu le vad din cauza barnelor din proprii ochi.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *