Cum stati cu internetii?

Am reusit sa-mi stric wireless-ul de la laptop. Bine, am reusit de mult treaba asta, de vreo cateva luni, poate chiar un an. Nu stiu ce i-am facut si, mai ales, cum se repara chestia asta, cert e ca nu se mai conecteaza decat la retelele wi-fi pe care le cunostea inainte sa se strice. Sau daca e intr-o zi buna si are chef sa se conecteze. Norocul meu e ca reteaua pe care o folosesc acasa si in deplasare e aceeasi, adica am un router mobil si nu sufar foarte tare din pricina wi-fi-ului.

Singura chestie care ma deranjeaza, cumva, e viteza datelor, stim cu totii ca netul mobil nu e chiar Speedy Gonzales cand vine vorba de urmarit chestii online, poate chiar live. Si asta ma irita, usor, dar n-am avut timpul necesar sa ma ocup de problema si sa merg sa-mi fac un abonament adevarat de internet, dar imi pun si asta pe carnetelul “to do” pentru la anul.

Amu, nu stiu ce o sa aleg, ca n-am timp de verificat oferte, dar oferta asta de sarbatori de la Romtelecom suna bine, TV+internet = 59 de lei (mie mi se pare super ieftin, acum platesc undeva pe la 100 de lei pentru ambele chestii, am vreo 30 de canale la TV si despre internet v-am zis mai sus). Unde mai pui ca ma si distreaza foarte tare spoturile lor de promovare, alea cu colinda Rom-Rom-Telecom.

Mai am timp sa ma hotarasc pana la 31 ianuarie, ca pana atunci vad ca e valabila oferta (care e si pentru abonatii noi si pentru cei care se afla in ultimele 3-6 luni de contract – chestie care nu se prea face de catre companiile de telefonie, tot timpul sunt discutii ca abonatii existenti nu mai beneficiaza de ofertele astea generoase de inceput) si sa gasesc pe cineva care va putea veni sa-mi instaleze routerul (mno, sunt atehnica, ce vreti 😀 ). Si poate castig si o excursie in Italia, ca se dau si premii de la Paprika TV.

Oare eu am cititori abonati deja la Romtelecom?


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *