De ce-mi place mie Cluju’

Da, iar am fugit la Cluj, nu era in plan, dar sefii mei hotarasc cateodata ce e mai bine. Si e mai bine 😉

*In Cluj exista Irish & Music Pub (care o dat drumu’ la home delivery, dar nu fac livrari si la Timisoara), iar acolo exista Hadean, care m-o intampinat cu o salata de vinete de nu va pot explica (Saru’mana pentru masa!); acelasi pub (si oras, bineinteles) il are pe Andrei Crivat, care e unul dintre cei mai ospitalieri oameni pe care i-am intalnit in viata mea. O fi ceva in aer in Clujul asta, ca altfel nu-mi explic de ce toata lumea se poarta atat de frumos…

*In Cluj exista si respira Groparele, cel mai concetatean de-al meu. Cu care am fost la o crashma mortala (Autograf ii zice), care nu va mai exista, din pacate, incepand de sambata.

*In Cluj exista Mishu, care mi-o incantat auzul; si care i-o incantat pe toti, ca, la un moment dat, toata lumea din crashma aia canta si era o atmosfera acolo de nu-mi mai venea sa plec.

*In Cluj exista si alti oameni care stiu sa cante bine de tot, cum ar fi: Ionut (care a facut duet cu Mishu, au cantat inclusiv “Oops, I Did It Again” si “Umbrella”, de era sa cad de pe scaun de ras) si Aminda, pe care nici nu stiu cum s-o descriu altfel decat minunata.

*In Cluj exista oameni care zambesc chiar daca nu au chef sa zambeasca, numai pentru ca stiu ca asta ii face pe altii sa se simta bine.

PS: impreuna cu Groparele, am hotarat ca Tina Turner plange intr-un colt de cand o aparut Aminda si Keanu Reeves ar vrea sa fie Mishu. Am zis!

PS2: daca treceti prin Cluj, dati un ochi pe Trupa de Acoperire, poate au concert si va mai bucurati si voi auzul.

Later edit: Aminda scrie aici, iar de azi inainte o gasiti si in blogroll-ul meu.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *