Initiative frumoase, povesti noi

Asa, ca pe final de saptamana, vreau sa va povestesc ce lucruri frumoase se mai intampla prin online/offline. Si se intampla asa:

Arhi a devenit “mogul blogger” (dupa cum singur se recomanda) si, de vreo saptamana, a lansat DigitalSport.ro, un altfel de site de sport. De ce zic altfel? Pentru ca tot cei pe care i-a invitat sa scrie alaturi de el sunt lasati sa zburde liber, fara constrangeri, sa povesteasca despre sport in maniera personala, cu concluzii subiective si nu seci, ca ale jurnalistilor traditionali. Nu se vor publica niste comunicate de presa seci, fara poveste si cred ca pe noul site de sport vom gasi cu totii doar ceea ce-i intereseaza direct pe cei ce scriu. O sa fie primul site de sport pe care il voi urmari zilnic, pentru ca nu va exista agresivitatea aia de titluri care se regaseste in majoritatea paginilor de sport cu traditie (ca sa zic asa). Plus ca se va vorbi despre sport, nu despre Gigi. Pentru DigitalSport mai avem Facebook si Twitter.

Colegul in ale blogging-ului Dan Patrascu a trecut la nivelul urmator si a lansat Shopron.ro, site-ul unde produsele home made se simt ca acasa. Nu este primul, nu este singurul, dar este acut din suflet. Bijuterii, unelte, ambalaje de tot felul si multe altele gasiti acolo, suntmulte si frumoase. Salut posibilitatea de a plati cu cardul, sunt foarte putine site-urile care ofera aceasta facilitate inca de la lansare. Pentru Shopron.ro mai avem Facebook si Twitter.

Mai este mai putin de o luna pana la editia a 20-a a Toamnei Oradene, o manifestare culturala cu traditie (deja) in Oradea. Dureaza aproximativ 3 saptamani, iar eu voi fi acolo anul acesta, pentru a scrie alte povesti frumoase de la un festival care are toate sansele sa creasca foarte mult in urmatorii ani. Vom avea piese de teatru, concerte simfonice si concerte in aer liber, deci numai bine pentru petrecut niste zile n frumoasa Oradea. Anul acesta, in premiera, vor fi 12 bloggeri aceditati, care vor petrece niste zile la festival, incercand sa simta atmosfera si s-o transmita mai departe. Pentru Toamna Oradeana mai avem Facebook si Twitter, plus un canal VIP de la Trilulilu, partener media oficial al festivalului.

*acest articol e advertorial. Arhi mi-a dat niste mii de euro, doar el m-a crescut si m-a invatat cum e cu banii din blogging, Dan Patrascu mi-a dat bijuterii de pe site, ca e la inceput si n-are cash (cam jumate de site, asta e, reclama-i scumpa), iar Casa de Cultura din Oradea a inceput sa care la Timisoara niste masini pline cu produse de larg consum din Ungaria, ca-s mai ieftine.


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *