De inceput de an

Azi ar trebui sa fie prima zi de munca. Yeah, right, ca io sigur am chef de asa ceva. Si daca tot is frilensing de o vreme, mi-am mai permis o zi de pseudo-relaxare, ca nimic nu arde, inca. La club ii liniste, oamenii-s in concediu, ca or muncit destul in luna decembrie, BC Timisoara o plecat in cantonament (tre sa traga tare, ca in 15 avem meci cu Muresul, aiaiai), mai am de pregatit un eveniment, dar pot sa trimit mailuri si putin mai tarziu.

Sarbatorile mi-au fost uimitor de misto, iar Anul Nou m-a prins in trenul Beck’s, fix in gara din Beclean (vreo 2 ore jumate de mers, de la Cluj). A fost una dintre cele mai tari petreceri de revelion la care am participat vreodata. Senzatia pe care ti-o da un tren in miscare in care sar niste oameni, laolalta, e de nepretuit. Am dansat pe Grimus, Suie Paparude si DJ Gojira. Bestial, zic.

Azi m-am gandit destul de mult ca trebuie sa fac niste schimbari pe blogul asta. As vrea o tema noua, mai functionala, ca vremurile s-au schimbat din 2008, de cand am tema asta. Numai ca eu nu ma pricep si oamenii sunt destul de ocupati cu altele, ca sa ma mai asculte si pe mine cum ma plang ca vreau tema noua. As mai vrea sa scriu mai mult, insa cineva mi-a zis ca risc sa scad calitatea articolelor. Mi-am dat seama ca, odata cu Twitterul si (ulterior) Facebook-ul, pe blogul asta nu se mai asculta muzica, dar asta o sa repar chiar de maine, cand o sa incep o serie de obsesii/preferinte, ca nu se mai poate sa fie asa liniste pe aici.

Deci luati o melodie, poate ajunge sa va obsedeze si pe voi, asa cum ma obsedeaza pe mine. Inca ma mai gandesc daca ii multumesc sau nu lui Calin ca a descoperit-o si a dat-o spre ascultare 😀

An frumos, dragilor, sa ne citim cu bine!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *