De Romania

Iar is plini internetii de romanca aia care s-o dus la nush ce concurs prin Germania si le-o cantat nemtilor din nai de i-o innebunit. Femeia canta incredibil de frumos. Are 28 de ani, e casatorita si are un bebe pe la vreun an (no, nu stiu germana atat de bine, iar astia de la ProTv au scris numai balarii).

Dar sa revenim. Deci, fata aia o plecat in Jermanica amu vreun an, sau ceva de genul si aia is deja geana pe ea, ca-i un mare talent, ca uff ce fain canta. Dar trebuia sa plece ea din frumoasa tarisoara ca sa vaza altii cat ii de mistoaca. Ca si Costel Busuioc ala, de care or ras toti inainte sa plece din tara, dupa ce-o castigat magnificul concurs, s-o trezit ai nostri sa-l faca cetatean de onoare si se bateau care sa-i organizeze mai multe concerte. Mi-i greata.

De Hertha Muller nu va mai zic, ca stiti cu totii ce ne mai batem cu pumnu-n chept ca-i de-a noastra. Milogii naibii de romani ce suntem, ca or trebuit sa plece din tara asta ca sa-i vada cineva, pe sistemul ca noi nu ne batem capul cu descoperitul talentelor sau cu investitul in cultura, dar ne asumam rezultatele altora. Bine ca muzica noastra ii plina de Sisu si Puya, Cream-uri si alte Andrele, da’ o voce adevarata nu se mai promoveaza, ca strica la imagine.

Asa ca io am un sfat pentru Aminda si Mishu, care se chinuie din rasputeri sa razbeasca in tarisoara asta (btw, mai bagati un vot-doua…). Plecati, fratilor, ca in maxim juma’ de an ne-om lauda si cu voi ca sunteti romani de-ai nostri. Ca daca mereti in alta parte si castigati si voi vreun concurs de asta de super-talente, sa vedeti ce se bat ai nostri sa organizeze concertele alea pe care le meritati.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *