Deci, ma copii

Oamenii astia de la Eventura iar s-au apucat de facut turnee. De data asta, unu’ mic, ca doar si pentru ei vine Craciunul. Si revelionul. Ah, si au si oferta de revelion. Dar s-o luam pe rand.

Bordea si Micutzu is moldoveni, ma. De aia neaosi, cu grai si apucaturi de acolo. Si au stat ei si au cugetat, o vreme, dupa care au spus: “Ce-ar fi sa ne apucam noi sa merem prin tara asta si sa le zicem uamenilor ce fain ii sa fii moldvean?”. Si asa s-a nascut show-ul de stand-up moldovenesc. Uite ce zice Bordea despre acest concept: “Se numeste astfel pentru ca noi suntem moldoveni si tot ce vom spune acolo este strict din punctul de vedere al unui moldovean. Vom vorbi despre Moldova , cu obiceiurile proaste, mentalitatea oamenilor si alte lucruri pe care nu le poti afla decat de la doi moldoveni O sa fie si un fel de “roast” (batle) intre mine si Micutu respectiv Botosani vs. Focsani .”

Acestea fiind zise, mai jos aveti programul spectacolelor.  Nu, Timisoara nu e pe lista, dar sper ca vom fi la anul, cand spectacolele se vor relua.

14 decembrie – Targu Mures, Jazz & Blues Club, ora 20
15 decembrie – Bistrita, Club Bulevard, ora 20
16 decembrie – Oradea , Club Blue Monday, ora 21
17 decembrie – Resita , Reschitza Rock Cafe, ora 20
18 decembrie – Alba-Iulia, Pub 13, ora 21
19 decembrie – Deva, Ceapa Rosie, ora 20

Asta-i una bucata veste. Bucata doi este petrecerea de Revelion organizata de Eventura la Colisee, in Complexul studentesc din Timisoara. Asta e deja al treilea an in care ei organizeaza petrecerea asta, iar cea de anul trecut a fost de-a dreptul exploziva. Nu gasesc linkul de la filmul de pe realitatea, de anul trecut, dar stiu sigura ca merita. Inca nu stiu meniu si alte cele, dar stiu ca e mancare din plin, bautura preparata de un barman profi, la discretie, plus multa multa buna dispozitie, totul la 170 de lei. Ah, cireasa de pe tort: e bal mascat :)) Si cred ca si eu voi fi tot acolo.

No, bagati rapid rezervari. Si la una si la alta.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *