O botnita pentru DJ-ul din ART 700, va rog!

Weekendul asta am crashmarit. Am inceput de joi, cu o vizita in Segafredo Caffe, la concertul The Trumpet Sound, apoi am dat o geana prin Bunker sa vad niste suedezi cum canta reggae (!!!), vineri am fost la minunatul concert Vama si sambata am ajuns in Art 700, datorita unui prieten care si-a sarbatorit acolo ziua de nastere (si acum stau sa ma gandesc ce-o fi fost in capul lui de si-a ales locul ala).

Fiind pentru prima oara acolo, am fost mai atenta la ambianta, muzica, clienti, servire etc. Bine, prima data a trebuit sa fiu foarte atenta la multitudinea de scari pe care am intalnit-o de la intrare pana la locul in era masa amicului meu. Ala nu e un loc in care sa te imbeti, e clar. Riscul de accident e atat de mare, incat ma mir ca astia mai vand alcool. Ma rog, sa trecem peste asta.

Am ajuns la masa, ne-am pupat, i-am urat omului “La Multi Ani”, mi-am pus ceva de baut si…hai sa party. Parea ca am ajuns la fix, cateva minute dupa miezul noptii, muzica s-a dat mai tare si DJ-ul a indemnat la baut, dans, petrecere si lucruri marete, de weekend. Domnisoarele s-au ridicat la dans, domnul care ma insotea (sau pe care il insoteam, inca nu ne-am inteles la capitolul asta 😀 ) avea sclipiri in ochi de la atata muieret in jur, ce mai, parea promitator.

Curand mi-am dat seama ca n-o sa fie o seara atat de reusita. Meseriasul DJ se credea un fel MC la o petrecere de…retarzi. Cand nu ne spunea sa bem, canta peste piesele care rulau, oferindu-ne niste oribile momente de falset de rang inalt. Cand nu canta peste piese, spunea bancuri de rahat, cu si despre femei (cred ca e un dezamagit in dragoste, totusi) cand nu spunea bancuri despre femei, ne trimitea pe toti in excursie cu tractrul. No, foarte amuzant, am ras, mai amar, asa, dar am ras.

Punctul culminant a fost cam a 10-a oara cand a intrerupt o melodie in mijlocul refrenului. In acel moment mi-am imaginat cum il bat pe bietul om ca pe hotii de cai (tre sa ma intelegeti, eram usor beata, nu foarte, dar destul cat sa ii doresc niste vergele peste degetele alea care mixau foarte prost). M-am inteles din priviri cu jumatatea mea masculina (din seara aia, nu va imaginati prostii), am salutat, am acuzat o migrena din cauza de baut cu o seara inainte si am zbughit-o fara sa ne uitam inapoi. Eu, ca el ar mai fi filat niste pisi. Eh, viata e greu.

Doamne, ce mondena am fost weekendul asta. Sa nu se mai repete, ca oasele mele imi explicau azi ca nu-i cea mai buna idee.


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *