Divagam putin

Multe mi-a dat mie internetul asta romanesc sa vad, dar asa o grozavie, mai rar.

Se pare ca bunii crestini ortodocsi sunt oripilati de noua icoana care apare in Catedrala Mantuirii Neamului, una care il arata pe mantuitor facand “semnul coarnelor”. Nu, nu se arata indignati ca Teoctistul si mai stiu io ce inalti ai BOR apar in aceeasi icoana cu simbolul crestinismului, e important ca in icoana respectiva exista si o pentagrama satanica.

Sa spicuim din comentarii:

“Cine nu va fi atent la detalii si la simboluri, probabil (daca nu, SIGUR…) se va inchina la uraciunea pustiirii prezisa – adica, pornind de la textul Sf.Scripturi care este modificat cel putin 7% la fiecare editare de catre Consiliul Mondial al Biserici(lor) pana la facatura asta de icoana care, aparent – ortodoxa – va fi anti-ortodoxa prin mesajul ascuns (pentru necunoscatori in ale simbolisticii) iar prin acceptare – mesajul subliminal al coarnelor la care te inchini la inceput fizic, i te vei inchina si spiritual…toate acestea alaturi de ecumenismul asta lesios/slaninos, va insemna inchinarea la uraciunea pustiirii.”

“…Oricum, nimic nu se petrece întâmplător. Au un plan bine pus la punct, scopul final este instaurarea noii ordini mondiale, cu un singur guvern, o singură religie, un singur conducător( antichristul ), iar “păstorii” noștri sunt slugile lor. Nu toți, doar cei care au putere de decizie sau de influență.”

Intreg textul, cu comentarii, aici.

Deci ma scuzati, sper din tot sufletul ca astia sa fi stat acasa la ei si sa nu fie manifestanti la protestele din ultimele zile.


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *