Inca o data despre Irish Time

Poate va intrebati de ce, in ultima vreme, la recomandarile facute de mine apare doar un singur club: Irish Time Pub. Explicatia e simpla: pentru ca am intalnit doi oameni, Razvan si Moni, care se agita in fiecare zi sa gaseasca noi feluri de entertainment pentru oaspetii lor; pentru ca acolo totul se face din pasiune si din dorinta de a avea un loc primitor, in care oamenii sa se simta bine.

Vorbeam acum ceva vreme de proprietarii brandului Fratelli, care imi spuneau la un moment dat ca ei si-au facut club in primul rand pentru ei, sa aiba un loc in care sa se simta bine, sa le placa muzica, in care sa-si invite prietenii. Mno, cam asa si aici, cei doi proprietari ai Irish Time incearca sa faca un loc in care ei trebuie sa se simta bine. Iar daca ei o fac, atunci si ceilalti se vor simti la fel.

Imi vorbesc despre proiectele lor cu entuziasmul unui copil care a descoperit ca poate sa deseneze. I-am vazut stand de vorba cu clientii si bucurandu-se la fel de copilareste cand acestia pleaca multumiti. I-am auzit discutand cu organizatii studentesti si punandu-le la dispozitie spatiul pentru  diverse manifestari. I-am vazut si foarte tristi din cauza evenimentului nefericit cu Artitude, care le-a anulat toata munca de pana atunci.

Cei pe care i-am invitat in noul Irish Time Pub au avut numai reactii pozitive. Locul e frumos si aranjat cu gust, muzica e diversificata si place tuturor (bineinteles, in momente diferite), oferta din bar e mai mult decat generoasa (am inteles ca au 12 feluri de bere nefiltrata si nush cate feluri de bere de import), iar chelnerii sunt dotati cu un accesoriu foarte important: zambetul.

Da, imi plac oamenii astia. Imi place locul si imi place atmosfera; deja ma simt ca acasa cand merg acolo si poate de aceea incerc sa va spun si voua sa veniti de fiecare data cand e vreun eveniment. Ieri a fost stand-up, iar azi voi merge sa ascult un Live Band, dupa care voi sta la after party, care se vrea a fi un retro party, cu DJ Iceman la mixer.

Sa petrecem bine, zic!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *