Declaratie de iubire pentru Romania

Stau in camera de hotel si ma gandesc cum sa fac sa treaca timpul mai repede. E tarziu si ar trebui sa dorm, dar sunt ca un copil care asteapta sa plece in tabara pentru prima oara. Stiu, nu e Redescopera Romania, e alt proiect, Iubesc Romania, dar care continua ideea de acum doi ani a celei mai frumoase campanii din online-ul romanesc.

Ma las coplesita de amintirile atat de frumoase. De felul in care mi s-a schimbat viata dupa o campanie la care am participat si care m-a solicitat fizic mai mult decat orice alt job am avut pana acum. “Armata blogosferei”, cum zicea Alex Negrea nu demult. Imi amintesc diminetile cu ochi lipiti in care tot ce-mi doream era o cafea si tot ce primeam era vocea lui Bobby care spunea: “Nu esti gata? In 5 minute plecam.” Nopti nedormite si pierdute prin povesti interminabile, imbratisari sincere, lacrimi de bucurie, entuziasm nebun pentru frumusetea tarii, neputinta simtita la vederea castelelor lasate in paragina, uimire la capatul unui drum ascuns privirilor celor care nu stiu sa se uite in stanga si in dreapta.

Am invatat atunci ca merita sa ma uit mai mult in jurul meu. Ca planurile sunt facute pentru a fi schimbate pe loc. Ca oboseala trece, indiferent cat de tare crezi ca nu mai poti, la momentul respectiv. Ca unii oameni iti devin prieteni pe viata exact atunci cand crezi ca nimeni nu va mai putea patrunde in sufletul tau. Ca poti sa fii brutal de sincer si fara sa fii urat mai apoi, ca poti sa spui lucruri din adancul sufletului, cele mai intunecate secrete, unor total necunoscuti, iar secretele tale vor fi in siguranta pentru ca oamenii buni se simt, nu se invata.

999300_757876914228340_1418570796_n

In cateva ore plec din nou sa imi declar iubirea, singura iubire constanta a vietii mele. Voi scrie “NIA” pe harta (puteti sa ne urmariti in timp real, avem GPS smecher pe masini), impreuna cu oameni de la scoala lui Titi Aur si am aflat de curand ca si Doru, Razvan si Adi se vor alatura excursiei prin Dobrogea, iar eu nu pot fi mai fericita de atat: o mica reuniune cu oamenii pe care i-am cunoscut si inteles acum cativa ani, in cele mai grele si frumoase conditii: obositi, nedormiti, cateodata nemancati, dar cu dorinta de a arata tot ce are mai bun aceasta tara. Bonus, vine si Ana, omul care a gandit RR. Deja ne-am dat intalnire romantica intr-o cafenea din Calarasi.

E tarziu si amintirile alea bune m-au cucerit de tot.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *