Despre PLAI si Best Small Festival, cu dragoste

FLVN0977 PLAI festival a fost nominalizat pentru al treilea an consecutiv la Festival Awards.

Mai mult decat am spus despre festival pe pagina de Facebook a PLAI in urma cu cateva zile, nu prea mai am ce sa spun. Ideea e simpla: dati-ne un minut din timpul vostru si votati-ne (pentru inca 3 zile) la categoria Best Small Festival a Festival Awards. Noi pentru noi suntem deja primii, dar e nevoie sa fim si pentru altii. Nu pentru ca vrem titluri si recunoastere cu orice pret, ci pentru ca, uneori, un titlu in “palmares” aduce sustinere. Iar de asta avem nevoie oricand, de sustinere, de orice fel ar fi ea.

“Am inceput sa fiu voluntar PLAI fara sa simt ca faceam voluntariat. Din cand in cand, inainte de cate un eveniment important, puteam sa le ofer o mana de ajutor. Apoi, in vara anului trecut, am discutat mai serios despre alaturarea mea oficiala intr-o echipa pe care deja o admiram de la distanţa. Acum, dupa doua editii de PLAI si alte cateva evenimente conexe, ma simt parte din echipa. PLAI imi da un sentiment de utilitate pe care nu l-am mai simtit pana acum, chiar simt ca asta e felul in care pot da ceva inapoi unei comunitati care m-a primit cu bratele deschise si cu zambetul pe buze.
Votati PLAI pentru Best Small Festival pentru ca am construit impreună un eveniment plin de curaj si indrazneala.”

Daca mai vreti motive de ce sa ne votati, pe pagina noastra de Facebook aveti in fiecare zi povesti despre inceputurile voluntarilor PLAI, colegii mei. Altfel, sa ne revedem cu bine la urmatoarea editie, cea de-a X-a.

Bonus: poate cel mai frumos clip despre PLAI in general si 2014 in special.

Foto: Flavius Neamciuc | PLAI 2014


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *