Despre sport si Social Media. Despre pasiuni

In momentul in care am acceptat colaborarea cu BC Timisoara, acum aproape 2 ani, mi-am asumat, din primul moment, faptul ca in munca (la fel ca in viata) nu poti sa ai pasiuni care sa dureze fix cat dureaza o colaborare, ci e un angajament pe termen lung. In primul rand cu mine, apoi cu oamenii pe care urma sa ii cunosc din postura de oficial al clubului. Drept urmare, incetarea colaborarii cu administratia clubului a fost una fizica, nu si sufleteasca. Sunt oameni acolo de care m-am legat, culorile echipei au devenit culorile cu care ma mandresc pe unde pot, iar baschetul a (re)devenit sportul pe care il urmaresc, care ma face sa stau treaza noaptea, din cauza caruia las si treaba si tot ce as mai avea de facut, doar pentru a urmari un meci.

Acesti doi ani de apropiere de baschet (mai mult decat un simplu suporter) mi-au adus si foarte multe momente de tristete, de neznadejde si de frustrare. I-am sustinut si incurajat pe cei din echipa mai mult in privat si nu public, consider ca a fi apropiat de o echipa inseamna si sa le respecti jucatorilor dreptul la intimitate, dar, cu toate astea, sa stie ca esti acolo si esti langa ei atunci cand au nevoie. Pentru ca eu, desi am incetat colaborarea contractuala cu BC Timisoara, n-am incetat sa promovez baschetul, sa fiu acolo daca au nevoie de ajutor, orice fel de ajutor.

Cei de la Sport Local si Sport Meet au vazut pasiunea mea continua pentru baschet si s-au gandit ca as fi buna de povestit lucruri despre BC Timisoara, despre cum s-au hotarat sa aiba legaturi cu suporterii care stau pe internet, despre schimbarile de la echipa, despre atmosfera de interior, drept urmare m-au invitat sa fiu speaker la prima conferinta despre social media si sport din Romania, care are loc la Medias, pe data de 26 mai. Le multumesc si sper sa nu ii dezamagesc. Si, mai ales, sper sa ofer informatii importante, sa povestesc greselile mele, in asa fel incat altii sa nu le repete. Programul conferintei e aici, iar eu abia astept sa-i aud vorbind pe antrenorul Gaz Metan Medias si pe directorul de comunicare de la Federatia Romana de Rugby.

Dupa conferinta, incepe Cupa Bloggerilor (aici e programul), o competitie care a ajuns la a treia editie. Pentru mine e prima oara cand o vad pe viu si abia astept sa vad confruntarea fotbalistica de pe teren, ca de asta virtuala m-am saturat deja :) Insa, inainte de toate astea, vineri seara se intampla o editie speciala de Acoustic Bloggers si presimt ca va fi o seara magica.

Foarte important: cei ce doriti sa veniti la Medias, fie la conferinta, fie la Cupa Bloggerilor, fie la Acoustic Bloggers, fie la toate chestiile care se petrec in acest weekend, aveti preturi mai mult decat speciale la cazare. Aici gasiti o lista cu preturi.

Acestea fiind zise, ne vedem la Medias.

Multumim sponsorilor StaropramenPepsi si partenerilor ZorileStore si Canyon.

Organizatori: SportMeet si Sport Local.

Parteneri media: Radio RingRadio MediasMediasInfoMonitorul de MediasMesagerul de SibiuNova TVMircea HodarnauVasile Antipa.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *