Dincolo de limite

Nu a trecut mult timp de cand, intr-o perioada nefasta a vietii mele, simteam ca mi-am atins limita, ca nu mai pot sa merg mai departe. Era un moment in care cazusem psihic si mi se parea ca totul e impotriva mea, insa nu realizam un lucru: ca ma aveam, totusi, pe mine, ca eram sanatoasa si puternica si eram in stare sa ma ridic, de una singura sau cu ajutorul celor o mana de prieteni adevarati.

Am si azi momente in care ma enervez fara sens, din cauza celor din jurul meu sau, poate, din cauza mea pentru ca le cer celorlalti sa fie perfecti, asa cum eu nu voi fi niciodata. Uit (din ce in ce mai putin, ce-i drept) sa ma bucur de lucrurile simple, sa fiu fericita ca pot sa ma uit in jur si sa vad oameni zambind, munti impaduriti, soare stralucitor si copii care se joaca linistiti in parcuri.

Un roman, Florin Georgescu pe numele lui, a hotarat ca nimeni niciodata nu-i va impune limite. Nici chiar el. E nevazator si visul vietii lui (sau unul dintre ele) e sa ajunga la Londra, la Jocurile Olimpice, pe bicicleta (in tandem). E, daca vreti, olimpiada vietii lui, telul spre care pedaleaza zilnic, cu o determinare care ar putea muta muntii din loc. Vazandu-i si citindu-i povestea, m-am rusinat de problemele mele si de momentele in care ma plang de viata, pentru ca eu niciodata n-o sa fiu un om cu scopuri atat de inalte ca Florin.

Acest om ne invata pe toti cum sa fim fericiti cu ce avem si cum sa facem sa avem mai mult spiritual, sa ne implinim sufletele si sa ne bucuram de viata noastra, mai buna, mai rea, cum o fi, dar sa invatam s-o pretuim. Imi plec capul in fata lui si il urmaresc in calatorie cu sufletul la gura. Daca vreti sa vedeti si voi ce face, pe unde mai merge si cum decurge calatoria, exista un site pe care il puteti urmari. Tot acolo puteti sa ii trimiteti mesaje de sustinere, de care cred ca se va bucura foarte tare, daca v-ati rupe un minut din viata sa-i scrieti un gand bun. Mai exista si o pagina de Facebook, iar inregistrarile oficiale pot fi urmarite pe contul oficial de Youtoube al Romtelecom.

Mult succes, Florin Georgescu!

PS: felicitari Romtelecom si Dolce Sport pentru implicarea in olimpiada lui Florin Georgescu. N-am cuvinte cat de mult ii apreciez pe oamenii care au ales sa sustina asa o initiativa.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *