Domnii de la TVR, ma scuzati de interventie

Inteleg ca treaba asta cu baschetul e cam de rahat si nu prea intereseaza pe multa lume. Ca no, avem un fotbal de exceptie, care trebuie promovat, avem echipe mari de club care joaca un fotbal de calitate in marile competitii sportive europene, o echipa nationala care joaca de rupe, iar proprietarii de cluburi sunt mari valori nationale ale caror realizari in campionatul de scuipat injurii sunt de netagaduit.

Banuiesc ca din cauza asta, stimati responsabili cu grila de programe TVR, ati intrerupt transmisiile campionatului national/cupei Romaniei/orice meci legat de baschetul romanesc, ca valorile sportului romanesc si de aiurea (a se citi fotbal) trebuie difuzate, desigur.

Inteleg, domnilor, ca sunem prea putini cei care iubim baschetul. Si Federatia se ocupa de asta, sa fim si mai putini, iar ultimul exemplu elocvent e cel in care a acceptat ca turneul final al Cupei Romaniei sa se desfasoare intr-o sala care are 450 de locuri cu tot cu suplimentare.

Lasati, dragi de la TVR pentru care eu platesc abonament in fiecare luna, ca merg pe la prieteni cu Digi Sport atunci cand vreau sa vad un meci de baschet, ce dracu’, daca am o pasiune tre sa ma zbat pentru ea, nu se poate sa fie totul asa simplu. Vreau meciuri? A naibii femeie nebuna, mergi la sala sa le vezi sau, daca meciurile sunt in deplasare, uita-te la un live score, ceva, ca doar nu mori.

Sunt extrem de curioasa de ce a incetat TVR-ul sa transmita meciurile campionatului national de baschet masculin. Probabil ca n-o sa gasesc raspuns la aceasta intrebare, insa sunt 90% sigura ca Federatia a avut ceva de-a face cu asta.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *