Doua grame de antibiotic

shutterstock_118849546 Catinel si incetuc revin la viata de dinainte. Dinainte sa o iau la vale cu viroza/gripa/pneumonie sau ce mama naibii oi fi avut, ca nu mai sunt convinsa de nimic. Printre starile febrile si ingurgitarea pumnilor de medicamente, m-am tot lovit de un gand.

Oare astia care recomanda antibioticele naturale pentru orice infectii, or fi avut vreodata pneumonie?

Ma inteb asa, candid – stiind ca mie mi-au fost necesare patru zile de antibiotice (doua grame pe zi) doar pentru a tine sub control febra, si alte cateva zile pentru a ma putea ridica din pat si a functiona cat de cat -, daca cei care propavaduiesc efectele benefice ale mierii (cel mai puternic antibiotic natural, zice-se) si-au tratat vreodata cu ea infectiile puternice din corp. Ca eu am crezut ca mor, la propriu, si ma rugam sa n-ajung sa fac septicemie.

Cred ca naturistii sunt naturisti pana cand dau de mama infectiilor sau de o boala care-i secera de pe picioare. Nu-s naturista si nici nu refuz antibiotice, dar in primele cateva zile de la declansarea bolii m-am gandit ca vreau sa incerc mai cu ceaiuri si miere si lamaie, ca numai in urma cu doua luni terminasem un tratament antibiotic. Mi-a fost de ajuns o jumatate de ora in care abia am mai putut respira sa ma convinga ca nu e cazul sa ma joc de-a vraciul.

In alta ordine de idei, viroza asta de circula prin tara noastra e pacatoasa rau de tot. Lasati leacul de acasa si mergeti la doctor, ca nu-i de glumit.

Foto: Natural Treatment by Shutterstock (e foto cu licenta speciala, obtinuta in urma unui parteneriat cu ei)


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *