Dupa 10 ani

TM-fb-coperta[3] In 2004, in locul ce se numea pe atunci Cafe Deko, niste baieti urcau pe o scena si povesteau despre lucruri din viata, cu umor si detasare. Genul asta de entertainment se facea in America de vreo 50 de ani, dar la noi abia scotea capul la lumina.

Cateva nume rasarisera in anii urmatori: Teo, Costel, Vio, Micutzu, Bordea, Tibi Neuronu, Cristi Dumitru, asta ca sa amintesc doar cativa dintre ei. Atata succes aveau serile de la Deko incat, multi ani dupa aceea, orice local care aducea spectacole de stand-up comedy punea pe afis “Cafe Deko”, sa fie sigur ca o sa vina lume la spectacole.

Anii au trecut si peste industria de stand-up comedy, la fel ca peste oricare dintre noi si elitele s-au cernut. Unii au ajuns prin emisiuni TV, altii au continuat cu spectacolele solo sau in formule de show, cei mai multi sunt capabili sa tina spectacole singuri si sa umple sali, localuri, gradini de vara. Show-urile s-au transformat, de la glumite porcoase spuse hahait, la fineturi spre care se rade mocnit si bine.

Acum, dupa 10 ani, unii dintre cei mai activi comedianti, Teo, Vio si Costel, s-au reunit pentru a face turneul national “Stand-up Guys – 10 ani”. Vestea buna e ca vin si in Timisoara, maine, 4 septembrie 2014, la Gradina de Vara Capitol, pentru un mega spectacol pe care sper sa nu-l ratati. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar telefonul pentru rezervari e asta: 0726 688 658.

Sper sa ne vedem acolo cat mai multi. Ca tare fain o sa fie.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *