Dupa vacanta

Poate cel mai bun lucru de dupa vacanta asta e ca nu mai am pungi sub ochi de la nesomn. Nu mai sunt stresata, agitata, speriata ca ar putea fi ceva ce sa mearga rau. M-am bucurat de zilele libere asa cum n-am mai facut-o pana acum, am plonjat cu nesat in carti, filme si seriale, mi-am readus prietenii aproape.

Nu-mi scriu planuri pentru anul asta, nu m-am gandit sa fac o lista cu intamplarile anului trecut. Unele au fost prea dureroase si prea epuizante psihic ca sa-mi mai amintesc de ele, altele mi-au adus implinire, foarte multe au trecut pe langa mine reamintindu-mi, totusi, ce conteaza cu adevarat. O sa iau fiecare zi asa cum vine si o sa incerc sa-mi pastrez linistea capatata cu mare efort.

Miezul noptii dintre ani m-a prins cu sampania in mana si cu surpriza de a constata ca acea sampanie nu are dop de pluta, ci unul infiletat, de plastic. Am ras cu gura pana la urechi si a fost prima oara dupa atat de multi ani cand nu m-am gandit decat sa-i imbratisez pe cei ce erau langa mine in acel moment. Fara amintiri, fara regrete, doar traind momentul.

Anul asta va fi fabulos. Stiu asta. Va fi anul in care voi munci mai mult decat am facut-o pana acum, dar in care voi sti si cand sa ma opresc si sa-mi trag sufletul. Se pregatesc atatea lucruri frumoase si abia astept sa povestesc despre fiecare dintre ele.

Pana atunci, mai stau putin cu gandul la vacanta si la cat de bine m-am simtit bucurandu-ma de ea. Cam asa:

Vacanta la Vatra Dornei

La multi ani!


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *