Fratelli vine cu un Plan B

Dupa atatea calatorii prin tara asta, dupa colindat dintr-un local in altul pe alte meleaguri, mi s-a cam facut dor de casa. Si, mai ales, mi s-a facut dor de Fratelli, in care n-am mai fost de la concertul Phoenix, adica de mult.

La concertul ala, in pauzele dintre reprizele de cantat, am redescoperit clubul, asa cum il stiam eu : cu muzica buna, cu oameni veseli, cu atmosfera degajata. Iar azi stateam in reverie, ca o femeie careia i s-a facut dor de un fost iubit si rememoram concertele misto la care m-am simtit excelent, la care am dansat pana dimineata. Ca au fost asa : Madonna, George Michael, Queen (da, astia toti erau imitatori, dar foarte buni enertaineri) ; a mai fost Vama (cat ma enerveaza pe mine Chirila, trebuie sa recunosc ca au avut un show de exceptie vara trecuta, in Fratelli), Directia 5, Damian & Brothers si multi altii pe care nu mi-i mai amintesc.

Se pare ca partea de concerte cu band-uri (sau artisti) care canta cover-uri, le iasa foarte bine, asa ca s-au gandit sa aduca niste londonezi, Plan B pe numele lor, care sa ne (in)cante vineri, 16 aprilie 2010.
Mno ? Care se baga ?

PS: provoc bloggerimea timisoareana la chef. Parca am chef sa spulber mitul ala cum ca Fratelli e club de fitze, cu muzica house si oameni naspa.

LE: din pacate, norul de cenusa dinspre Islanda a oprit si avionul care venea de la Londra, asa ca Planul B a devenit Planul C. In sensul ca mergem sa ne distram si punct.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *