Ganduri cu parfum de ciocolata

Ficatul meu s-a chinuit mult weekendul asta. De fapt, doar sambata seara s-a chinuit foarte tare, ca i-am dat sa bea whisky si apoi, pentru ca licoarea s-a terminat, i-am dat sa bea vin. Alb. Demi-sec. Buuun vin. Si muzica pe care am auzit-o a fost buna de tot. Cantata de un menestrel despre care n-am stiut ca-i menestrel. Sunt incoerenta? Posibil, ca pe langa ficat, am cam abuzat de toata rezistenta corpului meu, caruia nu i-am oferit portia de somn pe weekendul asta. Eh, n-o fi bai, noi sa fim sanatosi ­čśÇ

Sambata am fost la blogmeet in Arad si mi-a placut la nebunie, deja ii cunoasteam pe majoritatea celor de acolo asa ca n-am mai avut probleme in ceea ce priveste socializarea. Si ficatului i-am dat alcool pana cand n-a mai putut duce, din cauza discutiei cu┬á Maddy: despre cum se bau corect shot-urile de diverse feluri si care mai sunt cocktail-urile la moda. Discutii de fete, deh… Bineinteles, m-am destrabalat dupa revenirea la Timisoara, ca la Arad am fost cu masina mea de cocalar (un BMW decrepit, care troncane din toate incheieturile, dar are boxe beton). L-am chinuit pe DeCe cu muzica mea data la maxim, sper ca nu m-a blestemat prea tare. Alti participanti: Dani (organizator), Ene, Tomckat, Adrian, Bebe, Seba. Replica serii a fost a lui Maddy, care, afland ca unii de la RDS ii citesc blogul a intrebat candida: “au vazut postul meu cu broasca si m**e RDS?”

De azi, saptamana noua si munca si mai noua, ma asteapta o gramada de chestii de facut. Pana una-alta, ii dau lui Ovi o tema de casa: cand te ascultam si noi cantand melodia asta?

Vama Veche – Iubeste
Asculta mai multe audio Muzica ┬╗

PS: titlul postului n-are nici o legatura cu nimic din ce-am scris. Dar te pui cu nebunii? :))


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *