Weekend cu surprize

Vineri dupa-amiaza am plecat de la birou cu gandul clar ca-mi voi petrece un weekend stand in pat, acompaniata de tona de filme care astepta cuminte in laptop.

Vineri seara am primit un telefon de la un prieten care ma invita sa-mi incep sambata dimineata devreme, pentru a testa noul VW Scirocco. Initial am zis da, apoi, sambata dimineata m-am razgandit si am preferat sa mai dorm.

Nu-i bai, ca am fost luata pe sus mai apoi si am plecat la Ungaria pentru ceva shopping si apoi o mica excursie in Budapesta. Nici asta n-a fost sa fie, ca pe drum ne-am razgandit iar. Am ajuns la Oroshaza, localitate mica-mica, care are un strand mare-mare, pe numele lui Gyoparosfurdo.

Apai ce sa va spun io din excursia asta, ca nu prea am ce. Am facut fix nimic, adica: baie, sauna, sauna, jacuzzi, baie, papa, somn, sauna, baie, baie, jacuzzi si tot asa. Vorba unuia dintre prieteni: “Nici n-am gandit in astea doua zile”.

Cu alte cuvinte, mi-am incarcat bateriile foarte misto. Preturile sunt mai mult decat convenabile, am platit 10 euro pentru o zi de Aqua Park + Sauna Park si am avut la discretie vreo 10 bazine cu tot felul de bule si aparate de masaj, 8 saune si 2 jacuzzi. Cazarea a fost 40 de euro pentru o camera dubla, la o pensiune (Neon 2 se numeste) la care au fost numai romani. Camere faine, servire misto, papa bun-bun, ce mai, relaxare la greu.

E adevarat, trei zile ar fi fost prea mult, nu ca ar fi rau acolo, doar ca nu-s io obisnuita sa stau. Dar recomand locul cu caldura, e minunat sa uiti de tot macar pentru doua zile.


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *