Gazeta de festival oradean. Inceputul

La ora la care voi cititi aceste randuri, eu voi fi deja in drum spre Oradea. Mai exact, spre Toamna Oradeana, un festival despre care stiu deja ca exista de vreo 2 ani, de cand l-am cunoscut pe Flavius Bunoiu. Bine, el, festivalul, are 20 de ani de existenta.

Festivalul asta imi va fi mai aproape decat celelalte, din simplul motiv ca, de data asta, ma voi afla si de partea cealalta, in echipa de organizare. Flavius s-a hotarat sa aiba incredere in mine si sa ma faca sef de trib pe departamentul online, asa ca daca va veti uita pe Twitter si pe Facebook, pe mine trebuie sa ma urecheati daca dau informatii gresite sau daca la final iesim pe minus.

Anul acesta e primul an in care bloggerii sunt invitati sa ia parte la manifestari si eu sper ca toata lumea se va simti bine intr-un oras care mie mi se pare ca e unul dintre cele mai frumoase din tara. Weekendul care incepe maine ii va avea pe Cristina, Richie, Ovi, Corina si Makavelis, iar ultimul weekend (7-9 octombrie) ii va avea pe Florica si Zicu, Gaben, Sebi si Denisa. Deci io zic ca-i bine si abia astept sa ne vedem si cu bloggerii oradeni, sa stam de vorba si sa punem tara la cale.

Recunosc, am emotii. Pentru ca e nou tot ceea ce fac, pentru ca sunt putin coplesita, pentru ca o sa fiu aproape de mari artisti ai tarii ca sa pot relata de la fata locului asa cum se cuvine. Aproape am mai fost, dar acum trebuie sa fiu si mai atenta, pentru ca am de raspandit vorba despre un festival care se face tot mai mare si mai frumos de la an la an.

Sa ne citim cu bine!


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *