I want a…Pink Martini

Si degeaba-l vreau, ca n-o sa fiu in Timisoara cand faimoasa trupa de instrumentisti poposeste in frumosul oras, adica luni, pe 28 mai. Iar asta e unul dintre momentele din viata mea in care chiar as vrea sa fiu clonata sau macar sa existe niste autostrazi in tara asta si sa nu fie o problema parcurgerea celor 300 de kilometri care despart Sibiul (orasul in care voi fi cand va avea loc concertul) de Timisoara. En fin, c’est la vie, n-o fi prima alegere grea pe care trebuie s-o fac in viata.

Jazz, muzica de camera, ritmuri latino, combinatie de sunete si stari, concertul celor de la Pink Martini e musai de vazut si, mai ales, de simtit. Initial, concertul trebuia sa aiba loc la sala Olimpia, dar pentru ca BC Timisoara s-a calificat in finala playoff-ului campionatului national de baschet, organizatorii s-au mutat cu catel si purcel la sala Flarmonicii Banatul, intotdeauna cea mai potrivita pentru concerte. Daca mai doriti bilete, ele pot fi achizitionate de aici si va sugerez sa va grabiti, ca nu mai sunt foarte multe.

Pentru ca organizatorii mi-au oferit o invitatie de care nu ma pot bucura, mi-am zis ca poate o sa se bucure altcineva de ea. Drept urmare, ofer o invitatie (de o persoana) unui cititor care doreste foarte tare sa-i vada pe cei de la Pink Martini live, impreuna cu Storm Large). Singura conditie este sa imi trimita dupa spectacol cateva cuvinte despre cum a fost concertul, pe care sa le public aici, sa stie si altii despre lucrurile frumoase care se petrec in Timisoara.

Lasati un comentariu aici (pana vineri, 25 mai), in care sa-mi spuneti de ce va doriti sa mergeti la concert, ce asteptari aveti si daca vor fi mai mult doritori, o sa aleg eu pe cineva, iar alegerea va fi cat se poate de subiectiva. Deci, cine doreste la concert?


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *