Inceputuri

shutterstock_169732895As fi zis ca am ajuns intr-un moment al vietii in care nu mai am rabdare pentru inceputuri. Ca inceputurile sunt, mai degraba, un atribut al tineretii si maturitatea aduce dupa ea asezarea, stabilul.

Viata se incapataneaza sa-mi arate ca destinul meu se poate schimba de la o zi la alta si ca planurile mele se duc pe apa sambetei oricand simt ca e nevoie sa profit de niste oportunitati. Oamenii de langa mine au infinit mai multa incredere in mine decat am eu.

Azi e un alt inceput. Unul din multele inceputuri ale acestui an. E si un sfarsit, totodata, unul la care am ajuns cu zambetul pe buze si cu convingerea lucrului bine facut.

Nu vreau sa fiu criptica, sa vorbesc despre lucruri doar de mine stiute, insa acum nu e important ce anume incep, ci starea de spirit cu care fac asta. E teama, nerabdare, gol in stomac, entuziasm, agitatie si calm. Va fi greu, frumos, ofertant, va fi inca o provocare (oricat de cliseic ar suna asta).

Recomand oricui sa-si schimbe viata, din cand in cand. Sa accepte lucruri care il fac sa isi impinga limitele spre ceva ce nu credea ca ar fi posibil. Sa viseze si sa vrea mai mult, intotdeauna, oricat de grea ar fi schimbarea. Asta o spun eu, un om caruia schimbarile ii dau dureri de cap atroce si caruia ii vine sa se ascunda intr-o gaura de sarpe ori de cate ori gandul unei schimbari ii trece prin minte.

Va doresc inceputuri fericite!

Foto: Change Your Life by Shutterstock


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *